top of page

DETALII INEDITE despre arestarea lui Florin Cîțu: ce a scris presa din SUA despre incident

Presa din SUA a relatat cu lux de amănunte despre arestarea premierului Florin Cîțu pentru consum de alcool. Jurnaliștii de la ȘtiriSuceava.net au consultat presa locală și au găsit fragmente din știrile în care se relata incidentul


Duminică, 3 decembrie 2000, la ora 02:11, aflat la volanul unei mașini, Florin Cîțu a fost oprit în trafic la intersecția străzilor Elwood Drive (devenită între timp University Boulevrad) și Lincoln Way din orașul Ames. Florin Cîțu a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice.


Florin Cîțu a fost arestat și pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Ziarul local The Ames Tribune scria luni, 4 decembrie, că Florin Cîțu avea 28 de ani și locuia în clădirea situată pe strada Squaw Creek Drive, nr. 600. Intersecția în care a fost prins băut la volan se află la doi kilometri de locuința de atunci a lui Florin Cîțu, fiind situată la aproximativ jumătatea distanței dintre campusul universitar și locuință, arată sursa citată.„Operating while intoxicated, Elwood Drive and Lincoln Way (reported at 2:11 a.m.). During a routine traffic stop, the driver was found to be under te influence of an alcoholic beverage. Arrested and charged with operating while intoxicated was Florin Vasile Cîțu, age 28, 600 Squaw Creek Drive.”, acesta este articolul publicat în ediția din 4 decembrie 2000 a ziarului local The Ames Tribune.

sursa: stiripesurse.ro

106 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page