top of page

DEVA: Creșă nouă în municipiul reședință de județ. Creșa va avea o capacitate de 110 copii

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va construi o creșă în municipiul Deva din județul Hunedoara, după ce a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru proiectul care va fi implementat prin Compania Națională de Investiții S.A.

Creșa va avea o capacitate de maximum 11 grupe (total 110 copii) și va beneficia de condiții moderne pentru copii, fiind organizată în 3 nuclee funcționale: zona administrativă, zona destinată copiilor și zona spațiilor tehnico-gospodărești. Sunt prevăzute 11 dormitoare, camera de joacă, prevăzute cu vestiar și grupuri sanitare, spații pentru luat masa și cabinet medical.


Totodată sunt prevăzute spații adiministrative precum birouri, spălătorie, călcătorie, biberonerie sau bucătărie. Totodată clădirea va fi dotată atât cu panouri fotovoltaice cât și cu panouri solare. Creșa va contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor și le va oferi un mediu modern și sigur unde să învețe și să socializeze.


Valoarea contractului este de 19,15 milioane de lei iar antreprenorul care va executa lucrările este reprezentat de Asocierea COMSID TEHNOTEEL S.R.L. & EURAS S.R.L. & KALANS CONCEPT S.R.L..

În perioada următoare vor demara lucrările de proiectare și adaptarea proiectului tip la condițiile de pe amplasament (durată contractuală de realizare de 2 luni) și ulterior se vor demara lucrările de execuție care se vor derula pe o perioadă de 12 luni.
1.019 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page