”Dezvoltăm Hunedoara!” Cu ZERO lei = PNL-USRPLUS-UDMR


Nu mai sunt bani pentru judetul Hunedoara!


Mijlocul verii vine cu ”cadouri” pentru administrațiile locale din județul Hunedoara. Nu mai sunt bani pentru PNDL, informează sec Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR! Plătiți din bugetul vostru sau opriți lucrările, asta se transmite de la București.


Primăriile mici, care se bazau pe acești bani, se văd acum nevoite să sisteze lucrările de alimentare cu apă și canalizare, modernizările de drumuri, de școli, de dispensare medicale. Puțini vor fi aceia care își vor permite să plătească din bugetul propriu! Și mai puțini vor apela la împrumuturi bancare.


Dragi hunedoreni, aceasta este grija pe care o au guvernanții pentru cetățenii acestei țări! Până și pe primarii din PNL i-au pus în dificultate cu această decizie seacă transmisă în teritoriu printr-o adresă datată 22 iunie.


Ce fel de administrație face guvernul PNL împreună cu aliații săi, vedem acum! Unde s-au dus toți banii împrumutați de Cîțu – ministru de finanțe, de Cîțu – premier? În salarii și pensii? Nicidecum! Retorica acesta nu mai ține, chiar dacă a reușit să-i învrăjbească până la un punct pe români! Unii au deschis ochii și au văzut că, deși la stat sunt salarii mari, peste 45% la sută din bani revin în sistem.