top of page

”Dezvoltăm Hunedoara!” Cu ZERO lei = PNL-USRPLUS-UDMR


Nu mai sunt bani pentru judetul Hunedoara!


Mijlocul verii vine cu ”cadouri” pentru administrațiile locale din județul Hunedoara. Nu mai sunt bani pentru PNDL, informează sec Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR! Plătiți din bugetul vostru sau opriți lucrările, asta se transmite de la București.


Primăriile mici, care se bazau pe acești bani, se văd acum nevoite să sisteze lucrările de alimentare cu apă și canalizare, modernizările de drumuri, de școli, de dispensare medicale. Puțini vor fi aceia care își vor permite să plătească din bugetul propriu! Și mai puțini vor apela la împrumuturi bancare.


Dragi hunedoreni, aceasta este grija pe care o au guvernanții pentru cetățenii acestei țări! Până și pe primarii din PNL i-au pus în dificultate cu această decizie seacă transmisă în teritoriu printr-o adresă datată 22 iunie.


Ce fel de administrație face guvernul PNL împreună cu aliații săi, vedem acum! Unde s-au dus toți banii împrumutați de Cîțu – ministru de finanțe, de Cîțu – premier? În salarii și pensii? Nicidecum! Retorica acesta nu mai ține, chiar dacă a reușit să-i învrăjbească până la un punct pe români! Unii au deschis ochii și au văzut că, deși la stat sunt salarii mari, peste 45% la sută din bani revin în sistem.


Cum susține Guvernul dezvoltarea locală? Ce măsuri a luat pentru a nu se ajunge aici? Cum a gestionat bugetul avut la dispoziție de s-a trezit la jumătatea anului fără bani în conturi la anumite capitole? Cât îi pasă acestui guvern de administrațiile locale, de bunăstarea populației? Cum mai pot liberalii hunedoreni cocoțați în Guvern și prin Parlament să mai dea ochii cu primarii lor, cu oamenii care i-au votat, după ce în campanie le-au promis marea cu sarea? Și încă promit cu nerușinare, pentru că avem o mini-campanie electorală în derulare!


Au promis că dezvoltă România, că dezvoltă Hunedoara. În mai puțin de un an de guvernare, deja s-a ales praful de toate promisiunile! Guvernul Cîțu și-a arătat limitele incompetenței. Premierul minte cu nerușinare în legătură cu creșterea puterii de cumpărare a românilor. Guvernul vinde tot ce se mai poate vinde. Pe la colțuri se vorbește doar de restructurări, nu și de crearea de noi locuri de muncă. Pensiile și alocațiile mai cresc cine știe când, salariile sunt înghețate.


La noi, Mintia are lacătul pus și este scoasă la mezat, mineritul nu mai are niciun viitor. Iar în loc nu se pune nimic! Liberalii sunt preocupați de conturile lor, de oamenii lor, de interesele lor personale! Și vor să pună în continuare primari!


Doamna Vetuța, domnule Vasilică, doamna senator din Valea Jiului, domnule Heiuș – secretar de stat pe la Finanțe! Păi, ce facem? Cum dezvoltăm județul, dacă ai voștri taie și bruma de bani pentru investiții și modernizări? Sunteți ZERO la capitolul seriozitate și încredere!

87 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page