top of page

Dezvoltarea județului - PNL?! Deocamdată, doar promisiuni…


Locuitorii orașului Geoagiu așteaptă ca președintele PNL, Vetuța Stănescu, deputat de Hunedoara, să-și respecte promisiunile făcute anul acesta! Pentru cine nu știe, în ultimul an, Vetuța Stănescu a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Astfel, cele două campanii electorale din această toamnă au prins-o în exercițiul funcțiunii. Motiv numai bun pentru colegii săi, candidați la locale, să o viziteze des. Ba mai mult, pentru campania din noiembrie a strâns, la rândul său, capital de imagine.


Vorbind însă de promisiuni, ne-am adus aminte de un episod care s-a petrecut cu câteva luni în urmă la București, în biroul secretarului de stat Vetuța Stănescu. Fostul candidat, actualul consilier local PNL, Ovidiu Vlad, în încercarea de a ajunge primar al orașului cu stațiune, a lansat ideea înființării unui centru medical în oraș. Iar doamna Vetuța Stănescu l-a girat întru totul! Și, cu siguranță, tot dumneai i-a oferit și pontul pentru finanțare, cum că un astfel de așezământ poate fi realizat de către Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții (foto pagina candidatului).


Ideea nu este una rea, deși nu este neapărat originală, fiind deja pusă în practică și de alte autorități locale din țară. Tocmai de aceea, primarul Vasile Cărăguț, cel care a câștigat alegerile din 27 septembrie, și noul consiliu local nu au nimic împotriva acestei idei de proiect și ar vrea ca lucrările la centrul medical integrat să înceapă cât mai curând.


Să ne mai aducem aminte că PNL-iștii au mai promis și gaz în fiecare casă din județ, creșterea numărului de locuri de muncă, a pensiilor, dezvoltarea turismului, investiții în sănătate și educație, și câte și mai câte! Dacă ar fi să ne referim doar la promisiunea cu introducerea gazului în fiecare casă din județ, din start este una fără acoperire. Județul are și sate cu case risipite pe dealuri, nu doar concentrare pe văi, așă că la aceste gospodării este imposibil de realizat rețeaua de distribuție a gazului metan. Dacă așa stau lucrurile cu toate promisiunile PNL, multe hazardate, nu va trece mult și se va alege praful de acest județ! O așteptăm pe doamna Vetuța Stănescu să ne demonstreze contrariul și, alături de echipa sa, să îndeplinească toate cele promise pentru județul Hunedoara!



363 afișări0 comentarii
bottom of page