top of page

Dilertea Flaviu - candidat primar comuna Râu de Mori - program electoral

Stimați cetățeni ai comunei Râu de Mori,

       Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și încrederea acordată, de când, cu voia dumneavoastră, am fost ales în funcția de primar al frumoasei noastre comune Râu de Mori. Nu a fost un drum ușor, dar vă pot spune că mi-am pus în slujba comunității toată energia, cunoștințele, sufletul și credința. Am avut curajul, și încă îl am, să demarez proiecte de mare anvergură, să cred și să investesc în echipa mea din primărie, să îi determin să evolueze în procesele de accesare a fondurilor nerambursabile și nu numai. Am avut curajul să renunț la termenul de „cantitate” în favoarea celui de „calitate”, să iert în loc să mă răzbun și să caut întotdeauna soluții, nu vinovați. Am avut curajul să fiu eu în orice ipostază și, mai presus de toate, să cred doar în forța binelui și în dumneavoastră, oameni de bună credință.

        Mandatul de primar al comunei Râu de Mori a început cu punerea lucrurilor pe un făgaș normal și chiar cu întreprinderea demersurilor necesare pentru intrarea în legalitate a unor procese din administrația publică locală. Alături de echipa mea, am atras fonduri nerambursabile, urmărind toate proiectele de interes, pe toate liniile de finanțare. Am avut în vedere atât infrastructura edilitară, respectiv drumuri, apă, canalizare, cât și dotarea și reabilitarea instituțiilor de învățământ de pe raza comunei noastre. Totodată, am făcut pași importanți în dezvoltarea societății comerciale din subordinea consiliului local, astfel încât să putem nu doar să ne autogospodărim, ci și să fim capabili să derulăm proiecte de construcții de mică și medie anvergură. Nu au fost lăsate pe plan secund nici investițiile care sunt menite să ducă la dezvoltarea și bunăstarea întregii comunități locale și concomitent la consolidarea bugetului local. Privim, în ansamblu, dezvoltarea comunității noastre locale, pentru aceasta, considerând importantă dezvoltarea fiecărui cetățean!

        Avem o viziune clară pentru dezvoltarea comunei noastre, care a început să fie pusă în practică, cu rapiditate încă de acum 4 ani. Au avut loc investiții în:

• Infrastructură: modernizarea drumurilor, rețelelor de apă și canalizare.

• Educație de calitate: modernizarea școlilor și oferirea de condiții optime de învățământ pentru elevi.

• Turism: dezvoltarea întregii comune, care deja a fost declarată stațiune turistică de interes local, atrăgând investiții majore în acest domeniu.

• Servicii sociale de calitate: oferind șanse egale tuturor locuitorilor comunei.

• Cultură: după un lung proces, prin depunerea eforturilor necesare, am reușit să obținem administrarea monumentelor istorice, Cetatea Colț și Curtea Nobiliară a Cândeștilor, iar acum urmărim linii de finanțare pentru a le putea restaura.

Pe 9 iunie 2024 suntem cu toții chemați la vot. Echipa PSD a demonstrat că este capabilă și responsabilă, reușind să pună bazele unor proiecte de viitor cu impact semnificativ în ceea ce privește economia și dezvoltarea socială a întregii zone. Vă invit să rămâneți alături de mine și de echipa mea pe acest drum, să punem în continuare bunăstarea fiecărui locuitor în centrul acțiunilor noastre și să găsim permanent soluții pentru problemele cu care ne confruntăm.

        Vă mulțumesc din nou pentru încrederea acordată și vă invit să îmi fiți alături în această călătorie.

Dilertea Flaviu, Primarul comunei Râu de Mori

Comandat de PSD - Partidul Social Democrat organizația județeană Hunedoara, realizat de SC Aurock Media Line SRL. CMF: 21240002



4 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page