top of page

Din interiorul PNL se cere DEMISIA prefectului de Hunedoara

๐—–๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐˜‚๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ฐ ๐——๐—˜๐— ๐—œ๐—ฆ๐—œ๐—” ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—๐˜‚๐—ฑ๐—ฒt๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—›๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐˜€๐—ถ ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐——๐—ฆ๐—ฃ ๐—›๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ!


๐—ฉ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐˜‚๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ฐ ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฎ, ๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—ป๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—–๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป-๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ถ ๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—ป๐˜‚๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฎ๐—น ๐——๐—ฆ๐—ฃ ๐—›๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ถ, ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฎ๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ถ ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ถ๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ถ, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐—น๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ-๐—ฎ๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฝ๐˜‚๐˜€, ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐˜๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐—ถ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฎ๐˜๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐˜€ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ถ๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ถ ๐—น๐—ฎ ๐—ผ ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜a ๐—น๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜‚๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฎ ๐—ณ๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜!


Iatฤƒ doar cรขteva dintre รฎntrebฤƒrile la care noi, cetฤƒศ›enii municipiului Petroศ™ani, aศ™teptฤƒm rฤƒspuns:


1. De ce s-a luat decizia carantinฤƒrii municipiului Petroศ™ani la o incidenศ›ฤƒ de 6 cazuri la 1000 de locuitori, รฎn timp ce alte oraศ™e au fost carantinate la o incidenศ›ฤƒ mult mai mare (de exemplu Timiศ™oara - la incidenศ›a de 7,5 la 1000 de locuitori, Sibiul - la incidenศ›a de aproape 12/1000 de locuitori) sau nu au fost carantinate deloc (de exemplu Cluj-Napoca, la incidenศ›a de peste 9 la mie)?


2. Cรขte acศ›iuni de conศ™tientizare a populaศ›iei, verificare a purtฤƒrii mฤƒศ™tii de protecศ›ie ศ™i respectฤƒrii distanศ›ฤƒrii sociale aศ›i organizat รฎn municipiul Petroศ™ani ศ™i รฎn celelalte localitฤƒศ›i din Valea Jiului รฎn ultimele sฤƒptฤƒmรขni pentru a preveni rฤƒspรขndirea acestui virus?


3. Cรขte controale a efectuat DSP Hunedoara รฎn supermarketuri รฎn ultima perioadฤƒ, pentru a vedea dacฤƒ sunt respectate normele de distanศ›are ศ™i cele de igienฤƒ?


4. Cรขte teste pentru depistarea virusului SARS - CoV -2 au fost efectuate รฎn Petroศ™ani, raportat la numฤƒrul populaศ›iei, ศ™i, prin comparaศ›ie, cรขte teste au fost efectuate รฎn celelalte oraศ™e din judeศ› care nu au fost carantinate?


5. De ce nu s-a suplimentat ศ™i la Petroศ™ani numฤƒrul de doze de vaccin Pfizer si Moderna, รฎn condiศ›iile รฎn care sunt sute de oameni pe listele de aศ™teptare?


6. De ce nu le este permis copiilor din ciclul primar sฤƒ frecventeze cursurile? La sฤƒnฤƒtatea psihicฤƒ a acestor copii nu vฤƒ gรขndiศ›i? Cum poate รฎnvฤƒศ›a sฤƒ scrie online un elev de clasa I?


7. De ce mฤƒsurile luate la Petroศ™ani sunt mult mai restrictive decรขt รฎn alte localitฤƒศ›i carantinate din alte judeศ›e?


8. De ce la Petroศ™ani aศ›i decis รฎnchiderea saloanelor de coafurฤƒ, frizerie, cosmeticฤƒ,etc, deศ™i la Timiศ™oara, de exemplu, la o incidenศ›ฤƒ mult mai mare, nu a fost luatฤƒ o astfel de mฤƒsurฤƒ?


9. De ce persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze au aceleaศ™i restricศ›ii ca ศ™i cei nevaccinati, deศ™i pot face dovada imunizฤƒrii? Cum รฎncurajaศ›i vaccinarea populaศ›iei?


10. De ce รฎn momentul รฎn care aศ›i avut รฎn intenศ›ie sฤƒ carantinaศ›i municipiul Petroศ™ani, domnule director al DSP Hunedoara, nu aศ›i luat legฤƒtura cu autoritatea localฤƒ, aศ™a cum se procedeazฤƒ รฎn alte oraศ™e din ศ›arฤƒ?


Ca administraศ›ie publicฤƒ localฤƒ, am fฤƒcut tot ceea ce a depins de noi pentru limitarea rฤƒspรขndirii virusului SARS - CoV - 2 รฎn comunitate, dar, dacฤƒ eforturile noastre nu sunt dublate de mฤƒsuri ale instituศ›iilor abilitate de la nivel judeศ›ean, rezultate nu pot fi cele aศ™teptate.


๐—ก๐—จ ๐— ๐—”๐—œ ๐——๐—œ๐—ฆ๐—–๐—ฅ๐—œ๐— ๐—œ๐—ก๐—”๐—ง๐—œ ๐—ฃ๐—˜๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—ฆ๐—”๐—ก๐—œ๐—จ๐—Ÿ!


Tiberiu Iacob - Ridzi,

Primarul municipiului Petroศ™ani


4.368 afiศ™ฤƒri0 comentarii

Comentรกrios


bottom of page