top of page

Din pixul lui Vlad!


Ovidiu Vlad, aflat în plină campanie electorală la Geoagiu, mufat bine la banul public în Orăștie, se dă iarăși în spectacol! După ce a "rezolvat" problema la cimitirul din Bozeș, acum a sărit din nou în biroul Vetuței Stănescu și a pus de un cabinet medical!

Omul a "rezolvat" din pix cabinetul și s-a afișat rapid pe site-urile de socializare cu această găselniță! La Geoagiu "avem nevoie" de așa ceva, spune el! A ”rezolvat” cică și sursa de finanțare și cum va arăta cabinetul! Totuși, nouă nu ne dă pace un gând! În calitate de ce, Ovidiu Vlad pune la cale strategii de dezvoltare, în condițiile în care ocupă o funcție de director pe la o societate de prin Orăștie?! Sau de când un viitor candidat la funcția de primar dintr-un oraș face strategii cu ditai secretarul de stat de la Ministerul Lucrărilor Publice?!

Da, domnule director la UMO, avem nevoie ca Uzina Mecanică Orăștie pe care dvs (nu) o conduceți să funcționeze, să vă faceți treaba și să demonstrați acolo că nu sunteți plătit din bani publici degeaba! Din presă, am înțeles că ați solicitat înjumătățirea salariului, că cică e greu (serios?)! Să fie asta din cauză că nu știti să vă faceți datoria sau e o mare măsură managerială, aceea de a face economie la fondul de salarii!

Domn' director, daca nu puteți conduce 100 de oameni la UMO, e imposibil să va descurcați într-o primărie, sau... și acolo vă tăiați salariul, când e greu? Chiar credeți că o primărie se conduce din pix, din biroul Vetuței și chiar credeți că puteți păcăli pe cineva?

Domnule Vald, ar trebui să luați exemplul nașului dvs de cununie, deputatul Lucian Heiuș care, de asemenea, face promisiuni deșarte! Dar el măcar pune fotografii (din alte locații) cu descărcarea rutieră de pe A1 de la Sântuhalm! Sau tocmai pe el doriți să îl copiați cu astfel de apucături? Dacă e așa, vă amintim că Heiuș nu a câștigat niciodată încrederea oamenilor, pierzând toate campaniile electorale cu succes la Orăștie!

sursa foto: facebook

723 afișări
bottom of page