top of page

Directorul general UMO, Ovidiu Vlad și #cinemeritamaimult


În plină (pre)campanie fostul consilier județean, Ovidiu Vlad, demisionar din această onorabilă funcție pentru a se așeza pe fotoliul de director al UM Orăștie, continuă să colinde (fără mască) pe la casele oamenilor, prin satele aparținătoare orașului Geoagiu și să bage de vină celor care lucrează! Ba mai mult, vorbește de proiecte, perspectivă și potențial fără argumente sau bază reală, fără a avea vreo calitate în administrația publică din orașul Geoagiu apoi aruncă o postare pe pagina de socializare cu #geoagiumeritamaimult slogan "adaptat" de Ovidiu Vlad din campania PSD #romaniameritamaimult!


Lipsa de imaginație și viziune, ridică mari semne de întrebare asupra "perspectivei" și a potențialului candidatului PNL care nu poate să își găsească un slogan, darămite să mai și conducă un oraș! Între noi fie vorba, într-un fel omul are oarecum dreptate #geoagiumeritamaimult... decât un candidat ca Ovidiu Vlad! Un candidat PNL care nu se sfiește să facă o campanie agresivă, fără argumente, fără proiecte, fără tact și cu un slogan "ajustat"!


Normal ar fi ca Vlad să vorbească și să facă mai mult pentru Uzina Mecanică Orăștie, unde este director, uzină care trece printr-o situație extrem de grea și unde lucrurile se pare că au scăpat de sub control, asta cel puțin după postările angajaților pe paginile de socializare!



Domnule director general al Uzinei Mecanica Orăștie, Ovidiu Vlad, să știți că #umomeritamaimult e un slogan mai bun și e bazat pe realitate! Chiar ar trebui să vă preocupe acest lucru mult mai mult decât fotoliul de primar de la Geoagiu!


Remarcăm totuși faptul că după aproape jumătate de an (!) de când ați fost numit în funcție, ați reușit să vă puneți pe site-ul instituției declarația de avere și cea de interes! Felicitări! Noroc cu articolul HD24 că altfel nici acelea nu le aveați!


Sursa foto; replicahd.ro

593 afișări0 comentarii
bottom of page