top of page

Drumul dintre Ruda și Poienița Voinii, asfaltat. Lucrările au fost recepționate astăzi

S-a finalizat modernizarea primei porțiuni a DJ 687E, între Ruda și Poienița Voinii, cuprinsă între kilometri 21+630 și 24+380!

Demarate în luna octombrie a acestui an, lucrările au fost recepționate astăzi, iar în conformitate cu angajamentul nostru față de comunitate, vă anunțăm cu bucurie că drumul este acum asfaltat până în localitatea Poienița Voinii. Continuarea proiectului, care prevede modernizarea sectorului de drum rămas neasfaltat, se va realiza îndată ce vom primi noi alocări bugetare.

Acest prim tronson a fost modernizat cu fonduri atrase prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” și din bugetul propriu al Consiliului Județean Hunedoara. Valoarea totală a proiectului se ridică la 6,9 milioane de lei.

Asigurăm comunitatea că nu uităm niciun colț de județ și depunem eforturi constante pentru a oferi infrastructură rutieră corespunzătoare în toate regiunile. Modernizăm și reabilităm sectoarele de drum în funcție de necesități și resurse disponibile. Așa cum am menționat anterior, angajamentul nostru este să nu uităm și să nu lăsăm pe nimeni în urmă!


Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara



52 afișări0 comentarii
bottom of page