top of page

Drumul județan 742 A, între Buceș și limita cu județul Alba, a fost modernizat

Încă un drum județean a fost modernizat. De data aceasta, este vorba despre drumul județean 742 A, între Buceș și limita cu județul Alba, reabilitat pe o distanță de 2,5 kilometri.


“Astăzi, împreună cu administratorul public al județului, Costel Avram, și cu colegii din cadrul Consiliului Județean Hunedoara, am participat la recepția lucrărilor de modernizare a DJ 742A Buceș - Dupăpiatră - Tarnița - lim. jud. Alba.

Este vorba despre o promisiune a administrației județene pe care o conduc de a asigura pentru cât mai mulți cetățeni condiții moderne și sigure pentru traficul rutier.

Indiferent de culoarea politică a primarilor, conducerea PSD a CJ Hunedoara se va concentra pe investiții care să asigure condiții mai bune de viață pentru cetățeni.

Infrastructura rutieră are nevoie de o atenție sporită din partea noastră și în această parte a județului Hunedoara, iar angajamentul nostru de a asfalta câteva sute de kilometri în acest mandat va fi respectat!” a declar Laurentiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Huneodara
114 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page