top of page

După ploaie, useriștii viteji se arată!

Intrarea inundată de la UPU Deva a fost prilej de bășcălie pe paginile anumitor politicieni locali și pe grupurile civice de pe rețelele de socializare.


Ploaia torențială, care a copleșit sistemul de drenare a apei de la clădirea nouă în care își desfășoară provizoriu activitatea Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva, a fost mană cerească pentru toți cârcotașii de serviciu de pe facebook. La adresa președintelui Consiliului Județean Hunedoara Laurențiu Nistor și a instituției pe care acesta o conduce, s-a abătut potop de jigniri, mai ceva ca ploaia intensă și vijelia care au măturat Deva, duminică după-amiază.


O doamnă politician, care a deținut o funcție importantă și prin administrația publică, poziție din care nu au reușit să facă nimic notabil pentru județul Hunedoara, nu a ratat ocazia să „prigonească” și să desființeze investiția făcută de CJ Hunedoara, mai ceva ca specialiștii în construcții. A și „împrăștiat” postarea pe toate grupurile, să vadă lumea cât de răi sunt pesediștii de la Consiliul Județean Hunedoara, că prea au multe proiecte de modernizare a spitalului în desfășurare.


O informăm pe stimabila domniță, la fel cum o vor informa și cei doi colegi din partidul dânsei care sunt consilieri județeni, că măsurile nu s-au lăsat așteptate. Pe lângă sistemul de drenare existent va fi amenajată o rigolă suplimentară pe drumul de acces spre spital. Sperăm doar ca la următoarea ploaie căzută în cantități mari, apa rezultată să poată fi preluată de sistemul de canalizarea.
1.146 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page