top of page

Elevi merituoși, premiați de către Consiliul Județean Hunedoara și Inspectoratul Școlar

Nouă elevi de nota 10, un olimpic internațional și profesorul său îndrumător au fost recompensați de către președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, pentru rezultatele meritorii obținute la examenele naționale și olimpiadele la care au participat în acest an. Totodată, absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, care au obținut media finală 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost premiați și de către Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, în cadrul festivității desfășurate, astăzi, la Consiliul Județean Hunedoara, în prezența părinților și a reprezentanților școlilor de unde provin performerii.


„Împreună premiem performanța. Este o mândrie pentru Consiliul Județean Hunedoara să răsplătească și în acest an elevii de 10 și olimpicii. Mulțumesc elevilor, profesorilor și părinților pentru că au făcut posibil acest lucru. Când vine vorba să premiem performanța, niciun efort nu este prea mare. Cred că în acest fel vom putea motiva și alți elevi să calce pe acest drum, dacă văd că sunt apreciați și susținuți. Sper ca de la an la an să avem tot mai mulți premianți”, a declarat președintele Laurențiu Nistor, în deschiderea festivității.

Câte 5.000 de lei net au fost acordați, de către Consiliul Județean Hunedoara, următorilor elevi care au obținut nota zece la Evaluarea Națională și la Bacalaureat:

 ALEXANDRA BELEA - Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva (Evaluare Națională)

 BOGDAN MIHEŢ BOGDAN - Colegiul Național „Decebal” Deva (Evaluare Națională)

 IRINA MORAR - Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva (Evaluare Națională)

 PATRICIA-DANIELA NEGREA - Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara (Evaluare Națională)

 EDUARD ANDREI PRUTEANU - Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva (Evaluare Națională)

 ANAMARIA TANU - Colegiul Național „Decebal” Deva (Evaluare Națională)


 IULIA-ANAMARIA FURCĂ - absolventă a Colegiului Național„Iancu de Hunedoara” Hunedoara (Bacalaureat)

 ARIANA-IOANA FLOREA - absolventă a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara (Bacalaureat)

 IOAN-ALEXANDRU BĂLĂNESC - absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu” Petroșani.

Elevul ALEXANDRU RAUL TODORAN de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie a fost premiat cu 10.000 de lei net pentru performanța extraordinară obținută la Olimpiada Internațională de Informatică, unde a obținut medalia de argint, iar profesorul său îndrumător, DANIEL POPA, a fost recompensat cu un premiu în valoare de 5000 de lei.

Performanța la învățătură trebuie sprijinită și încurajată, iar rezultatele deosebite merită recompensate, pentru că elevii excepționali sunt o mândrie pentru noi toți și un exemplu pentru generațiile care vin din urmă.
31 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page