top of page

EXCLUSIV: Complexul turistic de la Vața de Jos ar fi fost vândut

Surse ale Apuseni Info precizează că renumitul Complex turistic de la Vața de Jos, aflat astăzi în „hibernare”, proprietate Telekom Romania Communications SA, ar fi fost vândut.


Complexul ar fi fost achiziționat de o societate care deține mai multe investiții în România, dintre care canale de televiziune și platforme online, controlată de un om de afaceri din Cluj, de profesie avocat.


În anunțul de vânzare, cei de la Telekom Romania Communications SA solicitau 1.676.000€ pentru Complex turistic de la Vața de Jos.


DESCRIEREA Complexului turistic de la Vața de Jos


Centrul de Sanatate, proprietate Telekom Romania Communications SA este localizat in Vata de Jos. Vata Bai este o situata in Nord Vestul judetului Hunedoara, in apropierea drumului european care face Legatura intre Oradea si Deva, E79. Statiunea balneo climaterica permanenta Vata Bai, se afla pe Valea Crisului Alb, intr-o zona pitoreasca, inconjurata de paduri. Atractia principala a zonei, o reprezinta apele termale, decorul feeric, bogatiile naturale si frumusetea meleagurilor. Apele termale sunt valorificate in cadrul Centrului de Sanatate, care se gaseste in interiorul complexului Vata Bai. Telekom detine cele 3 surse de izvoare termale. F1 – sursa aflata in exploatare, F2 – sursa de rezerva, F3 – sursa aflata in conservare. Apele termale pot trata urmatoarele afectiuni: reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, neurologice cronice periferice, sechele musculo – articulare posttraumatice si metabolice. Avand in vedere perioada lunga in care Complexul nu a fost folosit, pentru atingerea potentialului maxim de exploatare sunt necesare investitii.

HOTEL BLEUMARIN

P + 2 + M 20 duble 18 single TV / telefon Internet Mini Bar Piscina exterioara

HOTEL PONOR

P + 3 + M 39 camere TV / telefon Internet Mini Bar Parcare proprie

HOTEL PHEONIX

P + 2 + M 15 duble 20 apartamente 4 apartamente duble TV / telefon Internet Mini Bar Jacuzzi Aer conditionat

Centrul SPA are o capacitate de 100 de persoane si este echipat cu laboratoare medicale de fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie si EKG. Una din cele mai mari atractii ale Centrului SPA sunt izvoarele termale, care sunt foarte eficiente in tratarea reumatismului si paraliziei.


Proprietarul exclusiv al imobilului este Telekom Romania Communications SA.


sursa: apuseni.info




1.289 afișări0 comentarii
bottom of page