top of page

Flori pentru cei decedați, lacrimi pentru rude și iertare pentru hunedorenii batjocoriți


Flori pentru cei decedați, lacrimi pentru rude și iertare pentru hunedorenii batjocoriți. Asta ar trebui să facă politrucii lui Câțu, Orban și Iohannis în loc să bântuie centrele de vaccinare în campanie de imagine!


Cum se deschide un centru de vaccinare în județul Hunedoara (mai ales în localități cu primari PNL), cum hop și politicienii liberali sunt prezenți acolo. Cu ce îi încălzește pe bieții oameni, care speră că în urma vaccinului viața va reveni cât de cât la normal, prezența parlamentarilor la poză?!


Da, asta face acum deputata Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara, care se pare că nu înțelege faptul că hunedorenii au ajuns la capătul răbdării. Luni de zile oamenii au respectat măsurile impuse, au acceptat să fie închiși în case, membrii aceleași familii au stat departe unii de alții, copiii la fel, că oamenii au renunțat pentru o vreme la obiceiuri și chiar la tradiții, s-au spălat și dezinfectat, poartă în continuare măști, iar acum mulți s-au vaccinat (chiar dacă vaccinul nu garantează dispariția virusului sau, mai rău, poate crea complicații neplăcute multora).


În toată această perioadă plină de restricții, poporul nu și-a putut lua rămas bun, așa cum o cere datina creștină, de la cei dragi care au decedat. Ba mai mult, românii au asistat neputincioși la batjocura autorităților când a fost vorba de înmormântarea celor morți de (cu) Covid-19. Aceștia din urmă au fost aruncați în sicriu goi, iar tot ritualul s-a redus la doar câteva minute. Terifiant pentru familia și așa greu încercată, dificil de înțeles pentru cei care au privit de pe margine. Târziu de tot, adică după ce a trecut deja un an, autoritățile par să recunoască dimensiunea dramatică a acestei măsuri și promit să o corecteze!


Deputata Vetuța Stănescu, în loc să-și ceară iertare pentru modul dezastruos în care a fost manageriată pandemia, pentru incompetența guvernului și a pseudo-specialiștilor care au întors pe dos întreaga țară, se duce în centrele de vaccinare și se pozează cu bieții hunedoreni vlăguiți și dezorientați, care încă mai speră că “totul va fi bine”! Între două vizite ”pentru poză”, la aceste centre, nu pomenește nimic despre măsurile economice și ajutoarele financiare pentru firmele mici și mijlocii, pentru sectorul HoReCa, pentru hunedorenii care sunt în continuare în șomaj tehnic sau care și-au pierdut serviciul din cauza pandemiei și trebuie să-și caute de lucru departe de casă ori prin străinătate!


Ăsta ar trebui să fie mesajul cu care politicienii liberali să vină în teritoriu să liniștească oamenii, nu poze și promisiuni de viitoare proiecte mărețe!


Rușine, doamnă, rușine!2.004 afișări
bottom of page