top of page

Focar de coronavirus? Primăria Deva tace!


Deși a trecut aproape o zi de când mai mulți angajați ai Primăriei Deva au fost confirmați pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2, administrația condusă de primarul liberal Florin Oancea tace mâlc. Extrem de activ în campania electorală, biroul de presă pare că și-a luat o binemeritată pauză și se face că nu aude și nu vede ce se întâmplă în ograda municipalității.


Concret, ieri au fost confirmate cel puțin zece cazuri de Covid-19 la Primăria Deva și la subordonatele Direcția de Asistență Socială și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală. Numărul cazurilor, se pare însă, ar fi mult mai mare.

De ce nu comunică Primăria Deva ce măsuri s-au luat de la momentul în care a fost confirmat pozitiv administratorul public Adrian David? De ce nu sunt devenii informați care este situația în interiorul administrației cu atât mai mult cu cât, angajații Primăriei, vor nu vor, intră în contact cu cetățenii?


O administrație responsabilă ar fi comunicat imediat măsurile luate, însă la Deva nu este cazul.

Domnule Oancea, așteptați ca numărul infectărilor să crească pentru a vă face timp să transmiteți mesaje responsabile cetățenilor care v-au ales? Sau, în continuare, sunteți ocupat cu împărțitul funcțiilor după alegerile locale?

Domnule prefect, Vasilică Potecă, sunteți la curent cu situația epidemiologică de la Primăria Deva, fostul dumneavoastră loc de muncă? Și, dacă da, ce măsuri ați dispus? Sau, în continuare, vreți să ne convingeți că sub haina de prefect apolitic se află același liberal convins care încă nu face diferența între politică și administrație?

Pentru binele cetățenilor, vorbiți! (dacă aveți ceva de spus...)


2.975 afișări
bottom of page