top of page

Funcționar public în campanie electorală? Cam da, se autosesizează cineva?


Inspectorul ITM, Dan Mihai, și-a anunțat candidatura oficial în ziarul Servus Hunedoara. "Astfel, a luat decizia de a candida pe listele Pro România, pentru a ocupa funcția de primar al comunei Ilia"!

Da? A luat decizia!

Apoi apare interviul delirant, cu funcționarul public angajat la ITM Hunedoara, Dan Mihai, care spune cât de gospodar e el și cât de nașpa e Ilia, spune de apă, de canal, de investitori, de locuri de muncă, de tineri, de copii, de cum a decis să se implice și să vină în sprijinul oamenilor din comună. Dar nu spune în ce calitate! De candidat? Atunci e în afara legii! De funcționar public, angajat la ITM? Serios? E tot în afara legii!

"În momementul în care o să îmi suspend activitatea, o să încep și campania, pentru că sunt funcționar public și nu doresc să fac precampanie în aceste condiții, pentru că nu pot și nu vreau să fiu ca mulți alți candidați", a declarat Dan Mihai!

Poftim?



Domnule Dan Mihai, dacă tăceai doar funcționar public rămâneai, dar prin declarațiile date ești exact cum nu îti dorești să fii! Un funcționar public care și-a anunțat candidatura, iar pe deasupra și-a și prezentat câteva puncte din strategia de campanie electorală, adică un candidat în toată regula!

Domnule candidat-funcționar, ca să nu fi ca "mulți alți candidați" îți poți depune demisia (de onoare) luni dimineață la prima oră și apoi ai liber, în mod legal, la precampanie și campanie cât dorești, dar dacă ai început din start cu lovituri, îmbârligături și abureli politicianiste e foarte posibil să rămâi cu buza umflată și cu banii... băgați în campanie! Că deh, dumneata nu ești "ca mulți alți candidați"!

PS, fotografia este descărcată de pe site-ul ,,servuspress.ro’’și poartă titlul: Dan-Mihai-Pro-Romania-Ilia.

Incă unul care ne crede proști?!

Sursa foto: facebook, servuspress.ro

1.741 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page