top of page

Fuziune ALDE-ProRo. Cine cu cine "se pupă" la HunedoaraPe scena politică se pregătește o mutare cu impact major, înaintea alegerilor parlamentare. Pro România și ALDE au convocat forurile staturare, iar conform surselor noastre se discută procesul de fuziune între cele două partide, informează stiripesurse.ro.


Ce efect va avea fuziunea în județul Hunedoara


La alegerile locale din 27 septembrie 2020, ALDE a ratat intrarea în Consiliul Județean Hunedoara. Votul politic obținut de Pro România care a reușit să obțină 4 mandate de consilier județean, dar și două primării (Vulcan și Bănița), oferă formațiunii politice condusă de Victor Ponta un avantaj în negocierile care vizează județul Hunedoara.


Interesant este că, în urma fuziunii anunțate, vechi dușmani vor deveni parteneri. Astfel, "decartelatorul" Dorin Gligor, cel care a pus umărul la desființarea lui Mircea Moloț în 2015, devine coleg de partid cu acesta. Gligor se mai pregătește de o de reîntâlnire, cea cu Emanuel Clej, pe care l-a demis din funcția de președinte al organizației locale a PDL (înaintea fuziunii cu PNL).


Adrian Zvâncă, plecat din PNL în timpul șefiei lui Mircea Moloț, de asemenea, îi va redeveni coleg acestuia.


În fine, foștii social-democrați Sorin Marica și Emil Rîșteiu, acum membri Pro România, vor deveni colegi ai lui Mircea Moloț.


Am uitat pe cineva? Cu siguranță! Însă ceea ce contează cu adevărat este că, în politică niciodată nu trebuie să spui "niciodată "!


Pentru că, a doua zi, nu ști cu cine te trezești... la masă!


592 afișări
bottom of page