top of page

Gică Popescu investeşte în Hunedoara: O investiție de 6 milioane de euro

Gică Popescu investeşte la Hunedoara. Compania pe care o reprezintă va ridica un complex comercial GLP Project – compania care deţine terenul pe care se află acum ruinele fostelor fabrici de textile şi încălţăminte de pe bulevardul Traian din Hunedoara - anunţă că intenţionează să transforme aria amintită construind aici un complex comercial modern.


„Complexul comercial va fi amplasat pe un teren de 21.000 mp, iar suprafaţa închiriabilă va fi de 6.000 mp, construită pe un singur nivel. Investiţia se ridică la aproximativ 6 milioane de euro şi va genera aproximativ 100 de noi locuri de muncă, după finalizare. Lucrările efective vor începe în a doua jumătate a anului viitor şi estimăm că se vor termina în ultima parte a anului 2025.”, declară Gică Popescu (fostul mare internaţional al României) în calitate de reprezentant al companiei amintite.


Până la începerea construcţiei efective, compania deţinătoare a imobilelor din zona amintită va continua operaţiunile de demolare a vechilor clădiri şi va parcurge paşii legali necesari pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii GLP Project, noul complex comercial îşi doreşte să atragă la Hunedoara branduri renumite din mai multe arii, astfel încât să răspundă nevoilor hunedorenilor atât în ce priveşte comerţul alimentar, cât şi în ce priveşte celelalte genuri de produse şi servicii de care are nevoie o familie (încălţăminte, îmbrăcăminte, cosmetice, IT etc...).

Multă vreme am tot fost întrebaţi „ce se face la fosta fabrică de tricotaje”. Fiind vorba despre o investiţie privată, făcută pe o proprietate privată, nu am putut oferi vreo informaţie înainte ca investitorul să ia o decizie şi să o prezinte public. Astăzi, domnii Florin Brad şi Gică Popescu, reprezentanţii companiei, m-au informat că au decis să ridice în acea zonă un complex comercial, fiind încă în negocieri cu diferite brand-uri specializate pe diferite nişe de produse şi servicii pe care doresc să le aducă la Hunedoara. Astfel, încă o zonă a oraşului aflată în paragină renaşte din punct de vedere economic. Orice investitor privat, onest şi bine intenţionat, are tot sprijinul din partea mea şi a Primăriei Hunedoara. Pe de altă parte, nu pot să nu îmi exprim bucuria că o personalitate cum este domnul Gică Popescu a ales Hunedoara pentru a face o investiţie. Dacă tot s-a aflat la Hunedoara, nu l-am lăsat să plece fără un tricou al Corvinului.

Precizare: randarea grafică anexată acestei postări reprezintă doar conceptul proiectului investiţional1.689 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page