top of page

Golden Party vă invită la un spectacol cu păpuși, marionete și mascote


Golden Party va invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri, puse într-un spectacol muzical de păpuși și mascote care îți vor spune o poveste cu tâlc - Pinocchio.

Despre Pinocchio, băiețelul din lemn care a prins viață s-au scris multe povești miraculoase. Precum un diamant neșlefuit, Pinocchio întruchipează copilul universal care își dorește să cunoască lumea prin toate simțurile. Farmecul poveștii lui Pinocchio vine din această dorință puternică care îl poartă prin aventuri a căror destinație se află chiar maturizarea lui.


Spectacolul cuprinde învățături subtile, ascunse sub umbrela umorului, adresate întregii familii, de la mic la mare. Publicul va face cunoștință cu personaje complexe, cu trăsături pozitive sau negative, care creează intrigi și dialoguri pline de savoare.


Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Până și o bucată de lemn poate fi însuflețită, dacă cineva și-a dorit suficent de mult să o transforme într-un băiețel adevărat. Spectacolul este o simfonie de culoare, râsete, muzică voioasă, personaje cu care ne putem identifica și care transmit un mesaj: suntem oameni, iar asta ne face să ne dorim să fim mai buni, având mereu câte ceva de învățat, chiar și prin joacă.


Invitații speciali din desenele animate Eroii in Pijama (actori deghizați ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un program interactiv de minidisco kids, baloane de sapun și jocuri distractive. Opțional, copiii au posibilitatea să se picteze pe față. Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebari și li se cere implicarea în spectacol.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute Spectacol pentru audiență copii +2 ani Locația: Centrul Cultural Drăgan Muntean, Piața Victoriei nr.4, Deva Data: vineri 25 noiembrie ora 18:00 Bilete: se gasesc online pe eventbook.ro și goldenparty.ro, sau Zilnic la Casa de Bilete (tel. 0354408907) și înainte de spectacol în funcție de disponibilitate Info și Rezervare: 0742422000

Preț: 50 lei (adult) și 45 lei (copil) rândurile (1-2) 40 lei (adult) și 35 lei (copil) rândurile (3-12) 35 lei (adult) și 30 lei (copil) rândurile 13-22


IMPORTANT: Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat). Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați! Atenție, se fotografiază! Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii
20 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page