top of page

Guvernul asimptomatic

Cineva are probleme cu respectarea legii. Nu neapărat cetăţeanul nemascat şi fugărit în de-a hoţii şi vardiştii precum un criminal nazist care provoacă mari pagube cu strănutatul şi tuşitul, chiar şi cu sughiţatul. Ci tocmai înaripatul de iohanusul pandemico-psihotic, guvern al unei ţări manipulate într-o nemernicie nemaiîntâlnită.

Păi băi deştepţilor fără seamăn, aveţi nişte legi, de rahat cum or fi ele, votate de mult prea infamul PSD, care nu-i aşa, după bibilica voastră, a furat şi a dres, dar asumate de orbăneala voastră şi promulgate de însuşi marele şi ilustrul dintâiul mut al naţiei ajuns între timp tartore care nu se mai opreşte din orăcăială şi orăcăreală. Dar nu... voi nu numai că nu le respectaţi, că doar, nu-i aşa, nici nu suntem într-un stat democratic şi european pe deasupra, ci mai şi daţi cu tifla, a se citi orbăneala, ca la şcoala de proşti. Ce-s ăia bătrâni şi ce-s ăia copii într-o ţară condusă bezmetic? Exact cantităţile neglijabile pe care ţineţi cu tot dinadinsul să le-ngropaţi, o să vă-ngroape pe voi ca pe dracu însuşi, drept în fundul iadului dacă o fi aşa ceva prin istorie şi prin mentalul colectiv.

Ştiţi voi ce-s alea pensii şi alocaţii, din care cetăţeanul amărât să-şi mai ia o pâine, o grisină, un pufulete, ce-o fi acolo, şi din care se mai dau şi copiii la şcoală? Nici n-aţi avea de unde să ştiţi, în timp ce vă umpleţi buzunarele de pe seama mascaradei umflate cu cifrele arafatului. Covidarea asta a voastră, astronomică şi apocaliptică, a aruncat România în haos şi până la dezastru nici trebuie sărit pârleazul sau gardul. Pandemie e numele vostru, pe spatele românilor necăjiţi, o pandemie de jeg şi lâncezeală. Ptiu, v-aţi găsit un cîţ care să distrugă şi bruma de economie ce se mai întrezărea pe bune şi nu în statisticile voastre de osândire a neamului românesc.


Capitalul autohton e făcut praf pentru ca să crească la nesfârşit multinaţionalele care să vă vopsească în haştag şi rezist. Politica distrugerii totale, asta faceţi.

Cu beţivi, drogaţi şi psihopaţi se conduce o ţară. Cu defăimarea singurelor instituţii ce mai ţin ţara în picioare, şi anume Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională. Dar poporul român este răbdător şi credincios. Precum se roagă să vină ploaia, la fel o moţiune de cenzură care să vă termine.

La mila PSD sunteţi azi la stăpânirea ţării, tot la mila PSD vă veţi duce pe pustii.

Cineva dă semne nerăbdătoare de leşin. Acest guvern ipohondru şi impotent.


103 afișări
bottom of page