top of page

Guvernul PSD versus Guvernul PNL


Suntem la aproape zece luni de la preluarea puterii de către PNL, după dărâmarea Guvernului PSD, prin moțiunea de cenzura, în noiembrie 2019. Cred că este momentul potrivit ca oamenii să vadă și să judece singuri dacă această mișcare făcută de PNL a fost cu bune intenții pentru români sau pur și simplu PNL și-a dorit guvernarea pentru el și pentru clienții săi. PNL ar trebui să se trezească și să înțeleagă că își bate joc de toți cetățenii României, pentru că între clienții PNL și votanții PNL este o mare diferență. Și votanții PNL sunt români și sunt mințiți și lăsați baltă, exact ca și votanții celorlalte partide. Așadar, ceea ce face PNL este o mare bataie de joc la adresa tuturor românilor de bună credință.

Cred că toată lumea se poate uita pe cifre, dar și în propriul buzunar, pentru a vedea diferențele uriașe dintre cele două guvernări. Mai mult decât atât, nu cred că românii sunt optimiști, pentru că în afară de minciuni și de a arunca vina pe oameni, PNL nu a spus nimic niciodată. Când s-a auzit, în ultimele zece luni, un discurs coerent din partea guvernanților sau a Președintelui? Niciodată. Niciodată aceștia nu s-au adresat românilor cu respect, ci întotdeauna i-au certat și i-au făcut răspunzători pentru toate relele din ultima perioadă. PNL nu e în stare să-și asume nimic: ori e PSD vinovat, ori sunt oamenii vinovați. Modul de guvernare defectuos și lipsa de respect pentru oameni se vede de aproape zece luni, de când PNL și-a dorit să arate ce poate și, din păcate, ne-a arătat!

De aceea, cred că e momentul să punem față în față date din perioada guvernată de PSD și perioada guvernată de PNL. Veți vedea cu toții că:

• PSD este partidul creșterii economice, al dezvoltării, al veniturilor mărite, al bunăstării și al unui nivel de trai ascendent, al investițiilor susținute și al creșterii masive a locurilor de muncă.

• PNL este partidul căderii economice, al regresului, al tăierilor, al pierderii locurilor de muncă, scăderii nivelului de trai, prăbușirii investițiilor și împovărării generațiilor viitoare cu datorii crescute într-un ritm fără precedent.

Le reamintesc românilor că ori de câte ori a guvernat PSD, România a progresat economic și social. Ori de câte ori a guvernat PNL, România s-a prăbușit. Aceasta este diferența între PSD și PNL.

Aceasta este realitatea, atestată de cifrele oficiale, între o guvernare PSD asumată, care știe ce face și obține rezultate bune și guvernarea PNL caracterizată prin autosuficiență și mediocritate.

Românii trebuie să știe adevărul! Ei sunt cei care judecă, dar doar dacă adevărul este spus.

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara


286 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page