top of page

Inimi Generoase: Tabără de mediu în Munții Apuseni

Asociația Inimi Generoase împreună cu StartOng au organizat o tabără de mediu gratuită în Munții Apuseni la care au participat 20 de copii din medii sociale diferite în vederea realizării incluziunii sociale, dar și de a învăța tinerii de astăzi cum să recicleze și să depoziteze selectiv deșeurile.


În cadrul taberei, copiii s-au bucurat de un decor de poveste în liniștea Munților Apuseni, la Vârtop, unde au participat la ateliere meșteșugărești în cadrul cărora am dat altă destinație ambalajelor folosite, am realizat drumeții montane unde am studiat flora și fauna locală, am participat la cursurile de mediu unde am aflat despre poluare, cauzele, consecințele și factorii acesteia. Acest proiect, implementat de Asociația Inimi Generoase, este finanțat prin programul Start Ong, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.


Considerăm oportună o instruire a tinerei generații cu privire la importanța  protejării mediului înconjurător și a planetei prin cursuri teoretice și practice, motiv pentru care am organizat această tabără de mediu, pentru că un mediu sănătos înseamnă o viață mai sănătoasă pentru noi și pentru generațiile ce vor urma.



Sperăm să facem o tradiție din această tabără de mediu.

 



NAN Lavinia ,

Președinte al Asociației Inimi Generoase




143 afișări
bottom of page