top of page

Investiție ratată la Deva de Oancea și David!

Data finalizării execuției era 15 septembrie, însă pista de atletism nu există!

În urmă cu vreo trei luni, plini de avânt, șefii Devei, în speță primarul Oancea și administratorul public, David, s-au grăbit să promită că în august pista de atletism va fi gata și se va deschide pentru public. Numai că au uitat să precizeze și anul când se va întâmpla asta!


Nu știm ce se întâmplă, cum de s-a ajuns în acest impas, că de lipsă de bani la Deva nici nu poate fi vorba. Guvernul liberal are grijă să pompeze fonduri cu nemiluita în administrația locală condusă de oamenii din partidul lor.


Azi dimineață, în afară de un paznic, șantierul de la stadion era pustiu. Nu vedeai nici utilaje, nici oameni care să lucreze. Doar niște grămezi de materiale care așteptau să fie utilizate. În rest, pauză totală!


În treacăt, o păsărică ne-a șoptit că pe una dintre laturile stadionului, constructorii ar fi dat peste un vechi izvor de apă sărată/ termală. Săptămâni în șir a băltit apa acolo și, desigur, nu era de la ploaie! Administrația locală nu a suflat niciun cuvânt legat de motivul întârzierii lucrărilor la pista de atletism. Dar dacă nu fac nimic cu acel izvor, nu-l valorifică în niciun fel, oamenii ăștia sunt degeaba la conducerea orașului! Și mai vor să conducă și județul după 27 septembrie!


Dar să revenim la pista de atletism, o investiție utilă de altfel, în condițiile în care cea veche era ca vai ș-amar de ea, mai ales după ce ploua mai serios! Dragilor, nu mai avansați termene de finalizare așa strânse pentru că uite ce pățiți! Îi lăsați pe sportivi și pe devenii dornici de mișcare, și care nu sunt puțini, cu ochii în soare! Și dacă tot clamați atâta transparența asta decizională, spuneți-le devenilor care sunt cauzele întârzierii și ce aveți în plan pe mai departe! Că altfel, asta sună a bătaie de joc sau, mai grav, a lipsă de responsabilitate!

Încă o dată se confirmă că #DAVIDNUPOATE! Și, surpriză, avem un OANCEA ÎN DERIVĂ!




337 afișări
bottom of page