top of page

Islanda ofera 5000 de euro pe luna imigrantilor care se casatoresc cu islandeze

Guvernul Islandei a luat decizia sa importe soti pentru femeile islandeze, avand in vedere natalitatea catastrofala din ultimii ani si perspective destul de sumbre. Cu alte cuvinte, acum nu e libido, dar nici in viitor nu se vede nimic.


320 000 de cetateni are Islanda, mai putin decat Iasiul, iar in ritmul asta vor ajunge mai putini decat in Barlad.

Se pare ca importul de africani din ultimii n-a mers chiar atat de bine, mai ales ca au aparut probleme de conflict religios si alte lucruri de care Islanda era ferita pana acum.. Asa ca guvermul a deschis poarta pentru cei din Europa de Est, Ucraina, Polonia, Moldova, Romania, Bulgaria. Baieti frumosi, vanjosi, capabili sa se reproduca. Islandezii castiga 10 000 de euro pe luna, deci suma de 5000 pe care guvernul o da cui ia o islandeza de sotie este tentanta in special pentru imigranti.


infonet: „Românii care vor să se căsătorească cu o islandeză trebuie să parcurgă câteva etape. În primul rând, se va solicita o autorizație de căsătorie la Registrul Civil din provincia unde se va oficia ceremonia de căsătorie, iar aici se vor da toate informațiile privind datele şi documentele de care este nevoie. Printre documentele solicitate de această instituție sunt necesare: – certificatul de naştere (model nou), tradus în limba islandeză, legalizat şi cu apostila de la Haga; – un certificat de stare civilă care atestă faptul că persoana nu e căsătorită, eliberat de către Consulatul român (se poate elibera şi in România, la oficiul de Stare Civilă din oraşul de reşedință) ce trebuie tradus, legalizat şi cu apostila; – o fotografie paşaport; – certificat de empadronamiento actualizat. În cazul în care persoana în cauză a mai fost căsătorită (sau soțul/ soția este decedat/ă) se vor cere şi alte documente anexă, fiind indicat să se solicite din timp informații suplimentare la Registrul Civil. Se poate apela de altfel şi la serviciile unui avocat ce va îndeplini toate formalitățile necesare pentru a se putea încheia căsătoria respectivă.”1.152 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page