top of page

JOS PĂLĂRIA! Organizația PSD Deva a reușit să strângă peste 33 de mii de euro pentru Matei

La inițiativa Organizației PSD Deva, duminică, 05 martie, a avut loc un spectacol de pricesne, dedicat strângerii de fonduri pentru Matei, un băiețel cu probleme locomotorii.

Băiețelul de 2 ani și 4 luni este programat la o intervenție chirurgicală în Statele Unite ale Americii, iar costurile pentru această operație se ridică la peste 100.000 de mii de euro.


Lucian Rus, Președintele PSD Deva și inițiatorul acțiunii umanitare a declarat:


În această seară, am simțit din plin solidaritatea și bunătatea de care sunt capabili oamenii din jurul nostru! 𝗜̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆, 𝗮𝗺 𝘀𝘁𝗿𝗮̂𝗻𝘀 𝟯𝟯 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗶!
Este copleșitor sentimentul pe care l-am trăit alături de dumneavoastră! Mulțumesc echipei PSD pentru mobilizare și implicare! Mulțumesc tuturor celor care au participat la concertul nostru caritabil sau au donat de la distanță!
NU NE OPRIM AICI! Matei are nevoie în continuare de ajutorul nostru ca să meargă. Are nevoie de noi pentru o copilărie fericită și o viață normală. 100 de mii de euro costă intervenția medicală la coloană în Statele Unite ale Americii, unde dosarul său a fost deja acceptat. Donațiile se vor putea face în continuare la sediul PSD DEVA sau în conturile bancare ale mamei: RO05INGB0000999906297382 (RON) RO53INGB0000999912271136 (EURO) Titular cont Natașa Lucia Cazu

Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara și al Organizației Județene a PSD Hunedoara a declarat:


În această seară am trăit o mare bucurie alături de colegii mei din cadrul organizației PSD Deva.
Duminica de astăzi, prima a postului Învierii Domnului, este Duminica dreptei credințe și, pentru micuțul Matei, a speranței. Pentru că, în cadrul evenimentului organizat de PSD Deva, s-au strâns aproximativ 33 de mii de euro, bani de care Matei are nevoie pentru a putea merge.
Le mulțumesc artiștilor Mariana Anghel, Mariana Suciu și Viorica Brândușan Lupo, maestrului George Câlțea, actriței Isabela Hașa, lui Ciprian Roman, și tuturor celor care s-au implicat în organizarea concertului de pricesne din această seară. Îl felicit pe președintele organizației PSD Deva, Lucian Rus pentru această inițiativă și îl încurajez să continue pe acest drum al apropierii de oamenii care au nevoie de sprijinul nostru.
Familia lui Matei trebuie să simtă că este iubită de Dumnezeu și să știe că Binele lucrează prin oameni.
Generozitatea celor care au donat pentru șansa lui Matei de a merge m-a impresionat și vă îndemn pe toți să nu ne oprim aici! Puteți dona în continuare pentru a susține financiar operația la care Matei este programat.

Haideți să fim alături de Matei!

Puteți dona în continuare în conturile mamei lui Matei.


RO05INGB0000999906297382 (RON) RO53INGB0000999912271136 (EURO) Titular cont Natașa Lucia Cazu


302 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page