top of page

La Geoagiu face circ în Consiliul Local, la Deva face lucrări de mântuială din bani publici!

Ovidiu Vlad, consilier local la Geoagiu, director al Uzinei Mecanice din Orăștie și fost consilier județean, ”lovește” din nou. De această dată, în calitate de om de afaceri de succes! Numai că de data asta a făcut-o lată!


Politicianul-om de afaceri este în mijlocul unui scandal de proporții – sau așa ar trebui să se întâmple – după ce una dintre firmele sale a executat lucrările la WC-ul public din zona Cepromin din Deva. Toaleta aflată în centrul orașului nu a trecut testul iernii, deși nu a fost deschisă nici măcar o singură zi de când s-au finalizat intervențiile.


Lucrările de reparații și renovare a spațiului, care au costat cât un apartament bun în Micro 15, au fost comandate de Primăria Municipiului Deva în cursul anului trecut. Primăria a plătit 186.038,30 lei + TVA, iar lucrarea a fost atribuită prin achiziție directă, fără a se publica un anunț de intenție în prealabil.


Ovidiu Vlad a simțit oportunitatea și s-a băgat în fața, doar are mai multe firme care trebuie să prospere și ele! Numai că, renovarea a fost una de slabă calitate, iar wc-ul public se prezintă într-o stare deplorabilă, la doar câteva luni de la finalizarea lucrărilor. Asta cu toate că primarul Devei, coleg de partid cu Ovidiu Vlad, a anunțat că proiectul de renovare a toaletei a fost unul de mare succes! După care, din motive pe care nu le știm, a pus lacătul la intrare!


Săptămâna aceasta, în prima zi de funcționare a wc-ului public, devenii au constatat că renovarea a însemnat bani aruncați pe fereastră și lucrări de proastă calitate. Oamenii care activează pe grupurile civice au pus fotografii și filmări de la fața locului. În zona scărilor de acces sunt infiltrații serioase – în lipsa hidroizolației, apa de ploaie de deasupra intră prin tavanul holului -, lavabilul din zona de acces este deja scorojit pe o suprafață considerabilă și lasă să se vadă spoiala de pe perete, iar materialele folosite la amenajarea băilor sunt dintre cele mai ieftine!


Semn că nu vor avea viață lungă, fiind o zonă de trafic intens! Și cum prima impresie este cea care rămâne, modernizarea toaletei publice din centrul Devei intră la categoria de ”așa nu”!


Ce este culmea, este faptul că distinsul domn Ovidiu Vlad se dă la Deva mare om de afaceri, iar la Geoagiu, în calitate de consilier local penele, nu scapă nicio ocazie de a face circ și de a fi împotriva oricărei inițiative a primarului de acolo!



1.419 afișări0 comentarii

Contact 

Mulțumim!

© 2022 HD24

bottom of page