top of page

La Romos, PNL calcă oamenii în picioare



Campania pentru alegerile locale din comuna Romos atinge cote paroxiste. Din disperare, PNL sacrifică oameni, calcă totul în picioare pentru a-și asigura o victorie meschină. Dar uită un lucru – oamenii văd, gândesc și știu ce este bine.


Când ajungi să îți expui proprii oameni, când ajungi să sacrifici familii și oameni nevinovați, punându-i în situația de a încălca legea pentru “binele partidului” înseamnă că uiți pentru ce faci politică. Iar politica se face pentru oameni și nu împotriva lor.

Funcționar public din primăria Romos, în campanie electorală.


Primul caz de abuz al PNL asupra unui om a fost prezentat de presa hunedoreană săptămâna trecută, când în spațiul public au apărut imagini cu candidata PNL la primăria Romos, Mihaela Csatlos surprinsă împărțind pliantele PNL împreună cu un angajat al instituției. Potrivit legii, funcționarii publici nu au voie să se implice în campania electorală. Omul a încălcat legea cu girul candidatei PNL, riscând consecințele faptelor sale. Pentru ce? Pentru PNL.


Demisii ignorate de PNL


Dar nu a fost suficient, PNL revine în această săptămână, cu un alt om expus într-o situație la limita legii. De această data, un membru PNL, care și-a depus demisia din partid pentru a putea fi locțiitorul președintelui unei secții de votare a avut neplăcuta surpriză să constate că demisia nu i-a fost înregistrată, și în consecință, s-a aflat la limita încălcării legii, fiind nevoit să renunțe la calitatea pentru care făcuse pașii necesari ca să o obțină legal. Dacă nu ar fi aflat la timp că demisia nu i-a fost înregistrată, ce s-ar fi întâmplat? Încă un om ar fi plătit un preț pentru “binele PNL”.





1.494 afișări
bottom of page