top of page

Laurențiu Nistor a fost reales președinte al organizației județene PSD Hunedoara

Pentru încă patru ani în fruntea Organizației Județene PSD Hunedoara, în urma votului acordat în unanimitate de delegații prezenți la Conferința Județeană de alegeri desfășurată astăzi.


Este un vot care mă onorează, dar mă și responsabilizează în același timp, atât ca președinte al organizației județene a Partidului Social-Democrat, cât și ca președinte al Consiliului Județean Hunedoara.


Mulțumesc colegilor din conducerea Partidului Social-Democrat, care au fost astăzi alături de mine, mulțumesc liderilor organizațiilor PSD din județele vecine care ne-au onorat cu prezența, dar și liderilor și reprezentanților formațiunilor politice, altele decât PSD, care au onorat invitația noastră și au susținut alocuțiuni.


Mulțumesc tuturor delegaților pentru prezență și pentru votul acordat și mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților pentru susținerea pe care mi-au acordat-o de-a lungul timpului.


Mulțumesc, în mod special, lui Marcel Ciolacu, președinte al PSD și premier al României, mulțumesc senatorului Paul Stănescu, secretar general al partidului, mulțumesc lui Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, mulțumesc miniștrilor PSD Natalia Intotero, Simona Bucura-Oprescu, Mihai Grindeanu și Angel Tâlvăr pentru prezența la conferința județeană. Mulțumesc și europarlamentarului Victor Negrescu pentru atașamentul său față de județul Hunedoara.


Împreună suntem o echipă și, cu siguranță, județul Hunedoara va beneficia în continuare de sprijinul Guvernului, pentru a duce mai departe proiectele de dezvoltare a județului pe care le-am inițiat în calitate de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.


Premierul Marcel Ciolacu a fost întotdeauna alături de noi și, ori de câte ori am avut nevoie de implicarea Guvernului, mi-a acordat imediat sprijinul. Îi mulțumesc și Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, care este și prim-vicepreședinte al PSD, pentru deschiderea acordată în realizarea proiectelor de infrastructură mare, care nu sunt deloc puține și care sper să demareze cât mai repede.


Îi mulțumesc și prietenului meu, senatorul Paul Stănescu, pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat de-a lungul colaborării noastre pe linie politică, dar și administrativă.


Mulțumesc și primarilor noștri, interesați de dezvoltarea județului Hunedoara și cu care sper să am în continuare o colaborare excelentă.

Ne așteaptă un an greu, cu multe proiecte de implementat, dar și cu mai multe rânduri de alegeri, pe care trebuie să le câștigăm! Am încredere că dacă vom fi uniți, în 2024 vom fi din nou învingători!


Laurențiu Nistor, președinte PSD Hunedoara55 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page