top of page

Laurențiu Nistor: Condamn ferm aceste acte de vandalism, astfel de comportamente fiind inacceptabile într-o societate civilizată

Toți cei implicați în implementarea proiectului de modernizare a drumurilor județene care fac parte din Culoarul Trafic Mureș Nord (lotul 2), au fost convocați în această dimineață la sediul Consiliului Județean Hunedoara și în teren.


Împreună cu coordonatorii acestui proiect, cu proiectantul, constructorul și dirigintele de șantier, am verificat calitatea lucrărilor de montare a indicatoarelor rutiere. Am constatat, astfel, că sunt probleme și am dispus înlocuirea tuturor indicatoarelor de pe acest sector, sub supravegherea reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara.


În același timp, am constatat cu mâhnire că eforturile Consiliului Județean Hunedoara de modernizare a rețelei de drumuri care compun Culuarul Trafic Mureș Nord au fost umbrite de acțiuni de vandalism care au avut ca țintă indicatoarele rutiere recent instalate. Au fost smulse sau sparte bornele de pe acostament!


Astfel de acțiuni lipsite de responsabilitate și respect pentru proprietatea publică nu numai că pun în pericol siguranța participanților la trafic, dar afectează și resursele pe care le dedicăm proiectelor de infrastructură.


Condamn ferm aceste acte de vandalism, astfel de comportamente fiind inacceptabile într-o societate civilizată!


Am solicitat implicarea autorităților de ordine publică pentru identificarea autorilor și sancționarea acestor fapte. Facem un apel către toți cetățenii să colaboreze cu autoritățile pentru identificarea celor responsabili pentru aceste acte inacceptabile.63 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page