top of page

Laurențiu Nistor: Podul de legătură cu centura orașului Petrila este finalizat

Podul de legătură cu centura orașului Petrila este finalizat, iar de astăzi este deschis circulației rutiere.


Proiectul, în valoare de aproape 7,6 milioane de lei, a fost realizat cu fonduri alocate prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" și din bugetul propriu al Consiliului Județean Hunedoara.


Am urmărit îndeaproape execuția lucrărilor la acest obiectiv de investiții fiindcă, așa cum am spus-o și în alte cazuri, proiectele finanțate din bani publici trebuie să respecte toate standardele de calitate.


La Petrila, pot spune că avem un proiect de succes! Lucrarea, una de amploare, a fost finalizată în timp record, iar localnicii și cei care tranzitează zona au acum la dispoziție o infrastructura rutieră modernă și rapidă.

Mulțumesc constructorului pentru seriozitate, implicare și pentru modul profesionist în care a tratat acest proiect investițional.


Valea Jiului se poate mândri, începând de astăzi, cu această investiție deosebit de necesară, implementată de Consiliul Județean Hunedoara. Ne respectăm, astfel, promisiunea de a dezvolta toate zonele judetului și de a nu lăsa pe nimeni în urmă!


Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara30 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page