top of page

Laurențiu Nistor: Sărbătoare, aseară, pe străzile Hunedoarei, o sărbătoare la care am luat parte cu emoție și bucurie!


Jucătorii Corvinului au pornit de la stadionul "Michael Klein" într-un tur triumfal al orașului, prezentând Cupa României, în aplauzele și ovațiile miilor de locuitori care le-au ieșit în întâmpinare. Turul s-a încheiat la Castelul Corvinilor, un simbol valoros al orașului, unde s-a desfășurat evenimentul Noaptea Muzeelor și unde echipa a fost primită cu mult entuziasm de hunedoreni. Componenții echipei au prezentat publicului cupa cucerită cu multă ambiție și dăruire, după o finală exceptională!

A fost un moment unic pentru toți, cu atât mai mult cu cât FC Corvinul 1921 Hunedoara a jucat în premieră finala Cupei României și, deși activează în Liga a II-a, a reușit o performanță istorică. Sunt mândru de echipă, de suporteri, și sunt încrezător că FC Corvinul 1921 ne va oferi și alte clipe frumoase de acum înainte.

Consiliul Județean Hunedoara va sprijini în continuare echipa de fotbal FC Corvinul 1921 Hunedoara, astfel încât și în sezonul viitor să obțină performanțe de neuitat.147 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page