top of page

Laurențiu Nistor: "Guvernul aruncă în aer proiectele de dezvoltare din județul Hunedoara!"

Astăzi, alături de colegii mei primari Dan Bobouțanu și Tiberiu Pasconi, am susținut o conferință de presă pentru a arăta cum actualul guvern aruncă în aer proiectele finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 în județul Hunedoara.


Pe 22 iunie, Ministerul Dezvoltării a anunțat sec: creditele bugetare au fost epuizate. Și suntem abia la mijlocul anului! Soluția Guvernului: să-și continue fiecare lucrările din fonduri proprii.

Ceea ce se întâmplă este inacceptabil. 221 de proiecte au primarii din județul Hunedoara, iar o treime sunt în pericol. Cum pot primarii să continue lucrările cu banii din bugetul propriu, când știm foarte bine că multe unități administrative din județ nu au banii necesari pentru funcționare până la finalul anului? Niciodată în guvernările PSD nu s-a întâmplat așa ceva! Au tupeul să vorbească despre un "PNDL 3" , dar ei demonstrează neputința de a putea finanța actualele proiecte.


Singura preocupare a coaliției de la guvernare este lupta pentru putere. Au ajuns să se zgârie între ei. Ocupația lor este sa pună și sa revoce miniștri.

Dar, România are nevoie de soluții! România are nevoie de un guvern responsabil care să ia măsuri concrete pentru bunăstarea oamenilor.



127 afișări0 comentarii
bottom of page