top of page

Liberalii nu dau doi bani pe măsurile.. Guvernului PNL

Liberalii nu dau doi bani pe măsurile.. Guvernului PNL


Guvernul PNL cheltuie 200 de milioane de lei pentru campania de informare a cetățenilor cu privire la purtarea măștilor. Tot Guvernul PNL a instituit obligativitatea purtării măștii în spații publice și a stabilit amenzi pentru cine îndrăznește să încalce regula.


Numai că, reprezentanții Guvernului PNL nu dau doi bani pe măsurile luate în propria ogradă. Secretarul de stat Vetuța Stănescu și directorul Uzinii Mecanice Orăștie, ambii membri PNL, se plimbă nestingheriți în campanie electorală, printre cetățenii județului Hunedoara, ignorând complet regula purtatului măștii în spațiile publice!


Pentru „exemplul” celor doi, oamenii sunt îndreptățiți să ceară socoteală mai marilor zilei cu atât mai mult cu cât, spun sursele noastre, nici angajații Prefecturii condusă de liberalul Vasilică Potecă nu poartă mască în interiorul instituției.


Domnilor, lămuriți-ne! Dacă acest virus este periculos, de ce nu respectați regulile impuse de voi? Dacă nu e periculos, de ce cheltuiți sute de milioane pe campaniile de informare? Haideți, că nu e greu și hunedorenii merită un răspuns!


Sursa foto: facebook692 afișări

Σχόλια


bottom of page