top of page

Costel Avram: Liberalii sunt ultimii care ar trebui sa vorbească despre drumuri

Drumul județean 𝟳𝟬𝟱 de la Geoagiu la Balșa, a fost reparat în ultimii doi ani pe mai multe sectoare, iar zonele în care au apărut noi probleme se află în atenția Consiliului Județean Hunedoara. Cu toate acestea, un grup de politicieni fără viitor, dar obraznici și gălăgioși, încearcă să lanseze ideea că administrația județeană ignoră acest drum.


1. #ConsiliulJudețeanHunedoara are fondurile pentru întreținerea drumurilor înjumătățite față de anul trecut. Asta a fost decizia guvernului liberal, asa s-au gândit cei din #PNL că merită pedepsiți hunedorenii. Dacă erau bani mai mulți, se lucra mai mult.


2. CJ Hunedoara a cheltuit sume enorme în 2019 și 2020 pentru 𝗮 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮 un drum făcut de PNL, cel spre 𝙎𝙖𝙧𝙢𝙞𝙯𝙚𝙜𝙚𝙩𝙪𝙨𝙖 𝙍𝙚𝙜𝙞𝙖. Pe lângă reparații, CJ Hunedoara a plătit și corecții financiare! Liberalii sunt ultimii care ar trebui sa vorbească despre drumuri. Iar dacă tot vorbesc, măcar să facă acordul subiectului cu predicatul.


3. CJ Hunedoara a alocat fonduri și pentru drumuri care străbat comune conduse de primari liberali: Cerbăl, General Berthelot, Cârjiți... și vom continua, pentru că administrația județeană nu are culoare politică


4. Cei care astăzi ridică piatra au demonstrat deja că nu se pricep nici la politică, nici la administrație, nici la sănătate, obținând doar note mici: atât din partea hunedorenilor, cât și la examene. Trist. Ar trebui să stea deoparte .


5. Dacă se topesc de dragul hunedorenilor, liberalii care astăzi au prins glas au șansa ca la rectificarea bugetară să-l convingă pe premierul Florin Cîțu să aloce bani pentru județul #Hunedoara. Măcar așa se vor alege și hunedorenii cu ceva din tot circul din PNL la care asistăm de câteva săptămâni.

Costel AVRAM - Administratorul Public al Consiliului Judetean Hunedoara



76 afișări0 comentarii
bottom of page