top of page

Lucian Ioan Rus: Îmi doresc o comunitate căreia îi vom oferi oportunități pentru tineri și o viziune administrativă care să deschidă Deva către marile proiecte regionale

A început campania electorală.


O etapă a democrației în care cred că e important să avem maturitatea de a spune adevărul despre comunitățile în care trăim.

30 de zile la sfârșitul cărora cred că trebuie să câștige cel mai bun proiect pentru Deva.

Adevărul, deranjant, dar privit cu obiectivitate arată clar că municipiul reședință de județ trebuie să reintre în competiția cu municipii similare. Exemple sunt multe și o să discutăm despre ele.


În acest moment și context nu este vorba doar despre campania electorală și nici despre cine împotriva cui candidează. Este în esență vorba despre o comunitate căreia îi vom oferi oportunități pentru tineri și o viziune administrativă care să deschidă Deva către marile proiecte regionale, cu un turism din care să obținem mai mult.


Despre toate acestea vom vorbi cu fiecare dintre dumneavoastră, pentru Deva și nu împotriva cuiva. La sfârșitul acestei perioade o ștampilă va consfinți direcția pe care decidem să o urmeze Deva.


Eu și colegii mei, venim în fața dumneavoastră cu capacitatea, energia și dorința de a face din Deva un loc pe care să îl numim acasă fără să fim nevoiți să îl vizităm pentru că aici locuiesc părinții noștri.


Dacă vom urma direcția de dezvoltare propusă, peste 4 ani, nu va fi trecut doar timpul ci vom fi oferit speranță unei întregi comunități. Să avem împreună responsabilitatea dezvoltării durabile.Așa să ne ajute Dumnezeu!


Lucian Ioan Rus, Candidat Primar Municipiul Deva


Comandat de PSD - Partidul Social Democrat Organizatia Hunedoara CMF: 21240002
30 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page