top of page

Luptător sau impostor?



Individ specializat în faptul divers, priceput la toate, ca tot omul care nu a reușit să-și facă un rost în viață, Constantin Mornea, care vrea sa iasă din anonimat, se laudă că le are cu teologia, dreptul, medicina și cu limbile străine. A reușit să păcălească o mână de oameni și s-a plantat în fruntea unui ONG care, chipurile, militează pentru drepturile pacienților din județul Hunedoara, el fiind gorjean.


Să nu fim greșit înțeleși! Este lăudabil ca cineva își propune să ia atitudine pentru drepturile celor care ajung, mai devreme sau mai târziu, pe mana sistemului de sănătate care, da, nu este cel ideal. Dar, când acel cineva este Constantin Mornea, avem mari dubii că activitatea sa este întocmai cu cea trâmbițată. Și asta, în calitate de potențiali pacienți...


De câteva zile, Mornea își asumă o luptă "pe viață și pe moarte" pentru "salvarea" Urgenței de la Călan. Pe net, evident, din vorbe și folosind o propagandă din care nu reiese decât dorința acestuia de a ieși în evidență. Am înțeles și faptul că omul vrea să candideze în 2024 la ceva, orice, asa că are nevoie de notorietate. De altfel, nu este prima dată când încearcă să atragă atenția. Ultima dată, spun zvonurile care circulă prin județ, ar fi avut o tentativă de a-și propulsa o rudă extrem de apropiată în funcția de șef al unei secții din cadrul Spitalului de Urgență din Deva. Sau o fi doar o coincidență de nume?... O să aflăm curând.


Și mai ciudat este că acest personaj își face apariția în spațiul public atunci când este rost de scandal. Acum susține că are soluții pentru salvarea Urgenței de la Călan, că doar subiectul este „vacă de muls” pentru toți cei care vor să-și facă imagine pe gratis. Însă problemele de la Urgența din Călan nu sunt de azi de ieri. Așa că, pe bună dreptate, se naște întrebarea unde a fost stimabilul domn Constantin Mornea în ultimul an, cum de nu a venit până acum cum vreo soluție salvatoare? Credem că ar fi găsit ascultare la autorități, dacă l-ar fi interesat cu adevărat soarta oamenilor din orașul Călan și din împrejurimi. Și dacă tot se erijează în apărător al drepturilor pacienților, oare acesta și colegiul pe care îl conduce nu ar trebui să aibă o activitate mai transparentă, intervenții, luări de poziție, proiecte, acțiuni, nu doar atunci când apar în discuție situații care au legătură cu Spitalul Județean de Urgență Deva și Consiliul Județean Hunedoara?!



sursa foto: Constatin Mornea




1.630 afișări0 comentarii

Contact 

Mulțumim!

© 2022 HD24

bottom of page