top of page

Medicul ginecolog al Spitalului Județean de Urgenta din Deva, Alin Popescu, a fost gasit decedat

Ieri a fost ultima dată văzut în viață


Ieri în jurul orei 16.00, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul polițiștilor și pompierilor militari pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, posibil înecată în Lacul Gozna.

La fața locului s-au deplasat imediat după primirea apelului telefonic polițiști, jandarmi și pompieri din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. În sprijin au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate, două de la ISU Arad și două de la ISU Hunedoara, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul căutat, în vârstă de 31 de ani, din județul Timiș, se afla împreună cu alți prieteni pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna (Văliug) și ar fi fost văzut intrând în lac pentru a înota, însă nu a mai fost văzut ieșind la mal, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.


Dragii noştri,
Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia şi cei dragi lui care trec prin această pierdere teribilă. “Suntem cu toții vizitatori în acest timp, în acest loc. Suntem doar în trecere. Scopul nostru pe Pământ este să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim, și apoi să ne întoarcem acasă.”
Drum lin spre lumină!
Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră, Echipa CarollMed47.226 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page