top of page

Ministrul Agriculturii a demisionat. Ministrul Oros vine cu explicații noi despre demisia sa

Ministrul Agriculturii susține că demisia nu i-a cerut-o Ludovic Orban.


Cel mai corect este să părăsești echipa în care nu te regăsești - este explicația lui Adrian Oros pentru demisia sa din funcția de ministru al Agriculturii, potrivit Mediafax.


Adrian Oros spune că nu și-a depus încă demisia și nu Ludovic Orban i-a cerut-o.

„Demisia am decis-o pe parcursul zilei de ieri, când am văzut că nu există vreo șansă să se schimbe ceva la nivel guvernamental și atunci cred că cel mai corect este să părăsești echipa în care nu te regăsești, mai ales că pentru premierul Florin Cîțu agricultura nu a constituit o prioritate. Nu am avut nici pe departe bugetul de anul trecut, doar 60%, sigur că asta afectează programele aflate în derulare”, s-a plâns Oros.

Potrivit acestuia, nici măcar în PNRR nu a fost cuprins vreun proiect major pentru agricultură, deși existau 2 proiecte mari cuprinse în noiembrie în primul draft.

„Ministerul Agriculturii avea două proiecte foarte mari: unul legat de infrastructura de gestionare a apei, iar celălalt proiect se referea la o rețea românească de depozitare, procesare și distribuție. Erau niște oportunități prin care putem folosi aceste sume importante”, a explicat Adrian Oros motivele pentru care și-a înaintat demisia.
78 afișări

Comments


bottom of page