top of page

Ministrul Dezvoltării, primit la CJ Hunedoara

Vineri, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, l-a primit la sediul instituției pe domnul Attila Zoltán Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

În această dimineață, l-am primit la sediul Consiliului Județean Hunedoara pe domnul Attila Zoltán Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Am discutat aspecte legate de funcționarea administrației publice, despre intențiile actualului guvern privind descentralizarea, dar am abordat și câteva probleme punctuale pentru care am primit asigurări că vor fi rezolvate. Îi mulțumesc domnului ministru pentru atenția deosebită pe care o acordă județului Hunedoara.
Ziua a continuat cu o întâlnire la care au participat majoritatea primarilor din județ unde au fost prezentate inițiativele legislative ale ministerului condus de Attila Zoltán Cseke. Cred că, atunci când ne raportăm la administrația publică și la nevoile comunităților, trebuie să depășim barierele politice și să conlucrăm în interesul cetățenilor.


39 afișări
bottom of page