top of page

Mircia Muntean a făcut #devafrumoasă Oancea și David nu o pot vărui!



Deva este într-o stare deplorabilă, iar ultimii trei ani de administrație par să fie cei mai negri din istoria orașului de la poalele Cetății. Și asta nu o spunem doar noi, cei care locuim aici, ci mulți deveni care, forțați de împrejurări, au ales să trăiască în alte orașe și revin, din când în când, acasă, la ai lor.


Orașul bate pasul pe loc! Situația i se datorează în mod cert primarului, dar o mare parte din vină o are și "echipa" din spatele său!


1. Oancea și-a promovat politrucul - prim-vicepreședintele PNL, Adrian David - din funcția de consilier personal în cea de administrator public. Asta, după ce omul a fost "importat" din Primăria Petroșani, unde l-a consiliat pe primarul de acolo! Oare ce competențe profesionale îl recomandau pe acest personaj pentru a ocupa acest post, retribuit cu un salariu de peste 20.000 lei și având la dispoziție o mașină de 80.000 de euro?


2. Pentru a ajunge primar, Oancea a bătut palma cu fostul viceprimar Răzvan Mareș (pe atunci în PSRO), om care a avut ca principală preocupare dezvoltarea turismului în Deva. În scurt timp, a dispărut și Mareș din peisaj și serviciul de turism! De Cetatea Deva cică "se ocupă" gospodarii de la SPIGM! Serios?


3. De biroul investitorilor "se ocupă" un alt politruc celebru în presa hunedoreană prin activitatea de la Consiliul Județean, unde, în urma dumnealui, a rămas o mare ladă cu documente de partid și... o sticlă de whiskey aproape goală! Noroc bun!


4. Comunicatorul, da el! Cel care ar trebui să fie interfața între cetățeni și administrația locală din Deva este un alt personaj celebru, politruc și jurnalist, crescător de ciori (așa se autocaracterizează), care a devastat pur și simplu pagina de socializare. Un personaj a cărui preocupare principală este mișto-ul steril față de politicieni și oamenii simpli, chiar dacă mai nou, cică, este funcționar public! Pe bune?


5. Din "echipa" edilului ar mai fi de semnalat vreo doi directori, dar "activitatea" acestora se încadrează la capitolul second-hand!

Ca atare, nici nu e de mirare că Deva arată, cum arată! Cu așa echipă „strong”, proiecte preluate din zbor de la administrațiile precedente nici măcar n-au început să fie implementate! Iar la capitolul estetică a spațiilor verzi, va mai curge multă apă pe Mureș, până ce administrația, prin serviciile ei specializate, va aduce Deva la standardele orașelor de mărimea sa din Ungaria, de exemplu. Sau de mai aproape, vezi Alba-Iulia.


Ca și concluzie, mai adăugăm că, nu de puține ori, l-am auzit pe actualul primar că vrea "construcție pe termen lung", dar cu "echipa gospodarilor" îi trebuie vreo 20 de ani să văruiască ce a construit Mircia!








470 afișări0 comentarii

Contact 

Mulțumim!

© 2022 HD24

bottom of page