top of page

Moș Crăciun vine la biblioteca județeană

Moș Crăciun vine la biblioteca județeană

 

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și al unor edituri prestigioase din țară,pregătește și în acest sfârșit de an surprize frumoase pentru cei mai tineri prieteni ai săi.

An de an, Moș Crăciun a fost darnic cu micii noștri cititori atunci când au trecut pragul bibliotecii și ne-am bucurat de fiecare dată că am putut să le facem o surpriză plăcută. Crăciunul rămâne sărbătoarea iubirii, a încrederii, a solidarității și a speranței. Copiii trebuie să fie ocrotiți și ținuți departe de griji și de suferință și,de aceea, Moș Crăciun va fi darnic cu ei și în acest an și, la biblioteca județeană, le va aduce cărți care să le fie de folos și să-i bucure.

Așa cum s-a întâmplat și în alți ani, și Crăciunul anului 2022 va purta semnul generozității și aldragostei pentru copii. De aceea, vom dărui cărți celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă cărți de la cele mai importante edituri din țară: Editura All, Editur Arco Iris, Editura Art, Editura Carminis, Editura Cartex, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Editura Doxologia, Editura For You, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Nomina, Editura Okian, Editura Polirom, Editura Rao, Editura Tehno Art, Editura Torent Press, Editura Trei, Editura Univers, Editura Univers Enciclopedic Books, Editura Usborne.


Inițiativa „Bradul de Crăciun” se va desfășura în perioada  5 – 23 decembrie, când Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va întâmpina tinerii cititori care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, adecvată vârstei. Lansăm, în acest fel, o invitație la lectură, la o călătorie în lumea minunată a cărților din toate domeniile, spre bucuria copiilor.

Sperăm că această tradiție va sădi în inimile copiilor dragostea față de carte, față de lectură, față de universul nesfârșit al cărților.

Biblioteca, împodobită de sărbătoare, vă așteaptă, dragi prieteni, cu nerăbdare și bucurie să-i treceți pragul și să găsiți sub „Bradul de Crăciun” cartea îndrăgită.

 

Cu deosebită considerație,

Manager,

Ioan Sebastian Bara28 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page