top of page

MOARTE ORIBILĂ pe DN67C: O persoană și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste o mașină

MOARTE ORIBILĂ pe DN67C: O persoană și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste o mașină, între Tău și barajul Oașa


În urma manifestărilor meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie care au lovit zona dintre Tău și barajul Oașa, traficul rutier pe DN 67C a fost întrerupt.


Într-o serie nefericită de evenimente, un copac masiv s-a prăbușit peste un autoturism aflat în trafic, rezultând două victime.


Potrivit autorităților, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană( sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.


După recunoașterea efectuata de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și 1 auto a fost avariat tot din cauza arborilor.


Autoritățile fac apel la prudență în trafic și cer conducătorilor auto să evite drumul afectat până când copacii vor fi înlăturați și situația revine la normal. În același timp, monitorizează îndeaproape situația meteo pentru a preveni alte astfel de incidente tragice.sursa: ziarulunirea.ro

2.073 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page