top of page

Natalia Intotero: EDUCAȚIA ROMÂNEASCĂ: UN PAS SPRE NORMALITATE

Am reușit! De săptămâna viitoare, școlile și grădinițele pot trece în sistemfizic prin decizie proprie, dacă rata de incidență a scăzut sub 3 la mie. Fără ratede vaccinare și alte idei nefaste. Este un pas spre normalitate care nu a venit întâmplător, ci din momentul încare PSD și-a asumat intrarea la guvernare.


Am susținut mereu învățământul cuprezență fizică, cu măsurile de rigoare, și vom continua să o facem. Unitățile deînvățământ trebuie să fie ultimele care se închid și primele care se deschid.


În negocierile din coaliție, am spus foarte clar: asigurarea condițiilor necesareprezenței fizice în școli este prioritară. Ministerul Educației trebuie să pună înaplicare toate măsurile care țin de crearea condițiilor igienico-sanitare la nivelulunităților de învățământ, de la teste, până la transportul gratuit.

În continuare, este important să fim prudenți. Regulie de protecție sanitarătrebuie respectate. Fac un apel către părinți și profesori, pentru că depinde și devoi. De multe ori, nu ne putem așepta de la cei tineri să conștientizeze situațiaprecară în care încă ne aflăm. Suntem cu toții responsabili. Aveți grijă de voi șide cei dragi!


Natalia-Elena INTOTERO

Deputat PSD Hunedoara

Președintele Comisiei pentru învățământ13 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page