top of page

Natalia Intotero: Hartă interactivă lansată astăzi de Ministerul Familiei

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse lansează astăzi Harta Interactivă a Tineretului. Aceasta conține, pentru fiecare județ în parte, datele de contact si evenimentele organizate de toate Casele de Cultură ale Studenților, Fundațiile pentru Tineret, asociațiile și federațiile de și pentru tineri / studenți, precum și organizațiile non-guvernamentale din domeniu.

De asemenea, harta va conține și informații cu privire la activitatea Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse și a Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.


„Ne dorim ca acest instrument interactiv să devină atractiv pentru toți tinerii din România și să aibă ca rezultat creșterea participării lor la evenimentele organizate de instituțiile și ONG-urile din domeniu”, a declarat Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.


Harta va fi îmbunătățită în fiecare zi cu noi date despre ONG-uri și instituții de resort cu atribuții în domeniu, urmând să fie extinsă și cu date despre ONG-uri pentru familie și copii.

Harta Interactivă poate fi accesată la următorul link: https://mfamilie.gov.ro/1/harta-interactiva/


Natalia Elena Intotero,

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse 

13 afișări
bottom of page