top of page

Natalia Intotero: HUNEDORENII, ABANDONAȚI DE GUVERNUL LIBERAL

Nu era suficient că au decis să vândă Termocentrala Mintia pentru interese private sau că vor să concedieze sute de hunedoreni de la CFR, lăsând familiile acestora fără un venit decent. Nu le-a ajuns nici când au lăsat devenii fără apă caldă. Acum, liderilor de dreapta le-a mai venit o idee – Săptămâna aceasta, 65 de localități din județul Hunedoara au fost înștiințate de către Guvern că sumele venite prin Programul Național de Dezvoltare Locală s-au epuizat. Pe scurt, s-a tăiat finațarea!, transmite deputata PSD Hunedoara, Natalia Intotero, printr-un comunicat de presă.


  • Intotero explică pe scurt această tăiere a finanțării pentru cele 65 de localități din județul Hunedoara: Gata cu lucrările pentru canalizare, barieră pe drumurile care erau în curs de refacere și lacătul pus pe proiectele de modernizare atât de vitale pentru comunitate.

”Cu toate că premierul se bate cu pumnii în piept că avem o creștere economică extraordinară, că PNL și USR-PLUS știe să guverneze, se pare că tot nu se găsesc bani pentru ceea ce contează cu adevărat: infrastructura, sănătatea și educația. Din contră, acești habarniști ai administrației au decis să taie și ce s-a finanțat anterior.

Iar acum, tot ei mai au tupeul să vină în comunitățile pe care le-au abandonat și să vă ceară vouă, cetățeni onești și muncitori, votul lor de încredere la alegerile de duminică. Oare, stimați hunedoreni, așa tratează guvernul și județul Sibiu al președintelui Iohannis? La fel sunt marginalizați, când vine vorba de finanțări, și autoritățile din Cluj sau Oradea? Nu. Pentru ei se găsesc mereu resurse materiale. În viziunea PNL și USR-PLUS, voi nu meritați.”, transmite parlamentarul în comunicat.

  • Intotero: Alături de echipa PSD Hunedoara, voi continua să lupt în Parlamentul României, din opoziție, pentru a corecta aceste nedreptăți.

Deputata PSD Hunedoara face un apel către toți parlamentarii hunedoreni ca săptămâna viitoare, când va avea loc votul pentru moțiunea de cenzură, să voteze după conștiință!

”Fiecare vom da socoteală la finalul mandatului nu doar pentru activitatea parlamentară, ci și pentru guvernele pe care le susținem. De accea, cred că un guvern care își bate joc de oameni trebuie să plece acasă, iar pentru asta este nevoie ca toți colegii parlamentari din județ, indiferent de culoarea politică, să țină la oameni și să voteze moțiunea de cenzură.”, a conchis Intotero în comunicatul de presă transmis.71 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page