top of page

Natalia Intotero, nominalizată pentru șefia comisiei pentru educație din Camera Deputaților


Anunțul a fost făcut de deputatul PSD de Hunedoara care a mulțumit colegilor pentru încredere.


"Am primit cu onoare și responsabilitate nominalizările colegilor mei pentru funcția de președinte al Comisiei pentru educație din Camera Deputatilor, respectiv membru în Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării. Vreau să le mulțumesc pe această cale pentru încredere și susținere", a scris pe contul său de Facebook Natalia Intotero.

Pentru parlamentarul hunedorean, nominalizarea constituie o provocare având în vedere contextul dificil în care se află sistemul educațional românesc.


"Sunt conștientă de misiunea pe care o avem în față. 2020 a fost un an dificil pentru întreg sistemul educațional românesc. Trebuie să ne concentrăm pe identificarea soluțiilor legislative cele mai bune pentru elevi și studenți, ținând cont totodată de cerințele cadrelor didactice și de nevoile întregului personal din învățământ", a mai scris Natalia Intotero.

Natalia Intotero a fost consilier local, consilier județean, deputat, secretar de stat si ministru al românilor de pretutindeni. În decembrie 2020, a fost reconfirmată în funcția de deputat.


225 afișări0 comentarii
bottom of page