top of page

Natalia Intotero: O NOUĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ROMÂNILOR!

O NOUĂ BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ROMÂNILOR!


După ce au dus țara în criză sanitară prin gestionarea dezastruoasă a valului 4, după ce au închis spitalele, guvernanții demiși au alocat discreționar bani către primăriile și consiliile județene conduse de PNL. Dacă privim în ansamblu toate evenimentele din ultima lună, este clar că această alocare a fost premeditată de către premierul demis și marea echipă câștigătoare.


În județul Hunedoara, preferințele politice se văd pe față. Suma totală alocată pentru județ a fost de 17.65 milioane de lei. Dintre cele 69 de unități administrativ teritoriale eligibile pentru această finanțare (municipii, orașe și comune), 15 nu au primit niciun leu. Toate acestea sunt conduse de primari social-democrați, în această situație fiind și cel mai mare municipiu din județ – Hunedoara. Analizând mai departe, reiese că din suma totală de 17,65 milioane de lei, 15,57 milioane au mers către primăriile conduse de PNL. Așadar, peste 90% din banii alocați de Guvern pentru localitățile hunedorene s-au dus cu dedicație către primarii liberali.


Eu consider că toți oamenii din această țară, indiferent unde locuiesc, merită să fie tratați egal, să dispună de aceleași drepturi și să aibă acces la aceleași servicii. Însă, liberalii sunt de altă părere. Conform acestora, dacă nu trăți într-o comunitate condusă de un liberal, trebuie să suferiți de frig, sărăcie și foame. Florin Cîțu a decis că unii dintre voi trebuie să fiți pedepsiți pentru că ați avut alte opțiuni politice decât el. În ochii liberalilor, valorați cu 90% mai puțin dacă ați votat cu PSD la alegerilor locale.


Partidul Social Democrat nu va sta deoparte. Nu vom asista ca niște spectatori la această injustiție adusă la adresa românilor. Vom depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Florin Cîţu şi a tuturor demnitarilor implicaţi în adoptarea hotărârii de guvern prin care Executivul a alocat discreționar 1 miliard de lei pentru autoritățile locale. Vom ataca în instanță și vom anula această decizie abuzivă!
106 afișări0 comentarii

댓글


bottom of page