top of page

Natalia Intotero reconfirmată în funcția de președinte al femeilor social-democrate din Hunedoara

Alegeri la OFSD Hunedoara. Natalia Intotero câștigă încă un mandat de președinte în fruntea femeilor social-democrate din județul Hunedoara

În urma conferinței de alegeri desfășurată în această-după amiaza la Simeria, femeile social-democrate din județul Hunedoara și-au ales noile structuri de conducere: președinte, vicepreședinte, secretar, precum și pe membrii biroului OFSD.

Natalia Elena Intotero, deputat, va conduce pentru următorii patru ani organizația județeană de femei a PSD, fiind aleasă în funcția de președinte cu unanimitate de voturi.

Natalia Elena Intotero se află la al treilea mandat de deputat în Parlamentul României din partea PSD. A fost consilier local la Brad și consilier județean, a deținut în două rânduri funcția de secretar de stat (în 2009 și 2012) în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost ministru al românilor de pretutindeni.

Conferința județeană de alegeri a femeilor social democrate i-a avut ca invitați speciali pe: Maria Lazăr, secretar general al organizației de femei a PSD, pe Laurențiu Nistor, președintele organizației județene a PSD, pe senatorul Cristian Resmeriță, președinte executiv, pe Sever Bogdan, președintele organizației de pensionari, Ancuța Suciu, președintele OFSD Deva, Alin Țambă, președintele TSD Hunedoara, dar și pe alți membri marcanți ai partidului care dețin funcții politice și administrative la nivel județean.



2.464 afișări
bottom of page