top of page

Numit în funcție, plătit din bani publici cu 200 milioane de lei vechi, că așa vor ei!

Conform listei funcțiilor din Primăria Deva, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, Adrian David are salariul de bază de 20.800 lei!


Dar cine este Adrian David și de ce este atâta nevoie de el la Deva?! Originar din Petroșani, Adrian David s-a înfipt bine la vârful PNL Hunedoara și a devenit rapid un personaj indispensabil pentru mai multe administrații liberale. Asta după ce, în trecutul nu prea îndepărtat, a făcut parte din Uniunea Națională pentru Progresul României, partidul lui Gabriel Oprea. Din partea căruia a și câștigat un mandat de consilier județean, pentru ca apoi să i se pară mai atractiv PNL-ul și, astfel, să schimbe macazul. Din progresist ajunge liberal și, pentru vreun an, ajunge și președinte al Consiliului Județean Hunedoara. O ascensiune pe repede înainte, așadar! Din postura de şef al CJ Hunedoara, "realizează" drumul (cu cântec) de la Sarmizegetusa Regia.

Și ca să mai spicuim din CV-ul de dată recentă, adică din 2016 încoace, vă mai spunem că David, supranumit de presa hunedoreană și "consilier de lux", a fost consilier al primarului Devei, Florin Oancea, al directorului general CEH, al primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.Consilierul personal numit administrator public!


Dar să revenim! În urmă cu câteva luni, Adrian David a fost numit în funcția de administrator public al municipiului Deva, prin dispoziția primarului, după ce Vasilică Poteca a fost numit prefect! Foarte bine! Dar nu am văzut nicio acțiune concretă întreprinsă de Adrian David, de când deține noua funcție! În afară de live-uri pe rețelele de socializare, conferințe de presă la sediul de partid, ținute în timpul programului de la Primăria Deva, emisiuni pe la tv. A, ba da, a vorbit despre sprijinul pe care municipalitatea îl dă spitalului județean, un subiect abordat pe larg și promovat intens de șeful său, primarul Devei! A, și să nu uităm de replicile date frecvent adversarilor politici, transmise pe toate căile de comunicare!Hello, în Deva nu se face doar politică, în Deva nu există doar spitalul! În Deva este nevoie de proiecte serioase de dezvoltare, în Deva este nevoie de investiții în infrastructură, în ceea ce ține de rețeaua de transport public, mobilitate urbană, confortul oamenilor, curățenie. Sau de astea se ocupă alții? Atunci, ne punem firesc întrebarea ce atribuții are Adrian David în fișa postului, să știm și noi ce așteptări să avem de la administratorul public (numit) al orașului-reședință de județ?!


Pentru ce plătesc locuitorii municipiului Deva un asemenea salariu uriaș, care nu are acoperire în acțiuni concrete?


Și cum (nu) va gestiona domnul David problemele judeţului, dacă tot se vrea preşedinte de CJ, în condiţiile în care acum nu prea îl vedem interesat şi implicat în administrarea oraşului?


1.892 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page