top of page

Năvala arafaţilor


Vremuri de restrişte când ai voie la restaurant pur electoral, a se înţelege du-te luna asta ca să vezi mai vezi o dată cum arată că mai pupi veci. Dar n-ai voie să te simţi nici măcar ca puiu-n budă, că te-nţarcă imediat pândacii de după colţ, găştile specializate ale arafaţilor cu concursul poliţiştilor de două table din doi lei găuriţi. De te pune dracu să-ţi dansezi nevasta, cu mască/fără mască, vă alegeţi amândoi cu cătuşe şi cu piciorul pe gât, te divorţează ăştia în două celule separate. Am putea zice că dacă tot este certă năvala arafaţilor peste populaţie, ar trebui otrăvite fântânile, cu precădere cele cu whisky, să se covideze naibii o dată şi bine cum trebuie...

Demenţa arafaţilor ajunge însă şi teatrală, actorii neavând voie să se atingă, să se pupe sau să se bată, decât dacă o pot face de la patru metri, plutind prin aburi de arafaţi. Iar actorii trecuţi de 65 de ani, să stea pe scenă maxim 15 minute, dacă nu vor să stea în puşcăriile arafaţilor. Ăsta da teatru, cea mai tristă piesă jucată vreodată pe planeta asta, poate că şi pe planeta maimuţelor ar fi fost mai lejer. Dar absurdul abia de aici începe: cu ocazia începerii electorale a anului şcolar, copiii nu mai au voie să se apropie de bunici, decât cel mult la un an lumină, a se lua în considerare şi alte dimensiuni intergalactice.


Gata cu mersul copiilor de mânuţă la şcoală cu bunicii, de acum îi vor escorta arafaţii. Şi dacă stau copiii împreună cu bunicii pentru că părinţii le sunt plecaţi prin patru zări să le poată asigura hrana lor şi desigur a arafaţilor? Ei, la asta nu s-a gândit „Imperiul contraatacă”. Teroare maximă aşadar, aveţi grijă să nu se tragă cortina peste voi de la un vals cu nevasta şi de vă daţi copiii la şcoală s-ar putea să-i căutaţi mai apoi prin ascunzişurile arafaţilor, nu se ştie ce va fi dar nu va fi bine decât cel mult interesant. Doamne apără-ne de arafaţi ca de hingheri!

Sursa foto: podul.ro

96 afișări
bottom of page